Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Sanji vs. Urouge

Kim kazanır?


  • Kullanılan toplam oy
    168
Zoro onu hissetti mi, buluştukları için mi biliyor? Auroları hissedecek haki ne arar onda, tüm adayı nenle mi kapladı?
Gözlem hakiyle biliyor ;):a:. Buluşacakları için bilmesi söz konusu değil. Aksi halde herkes tarafından bilinen bir şeyin sadece Zoro tarafından söylenmesi saçma olacağı gibi yine herkes tarafından bilinen bir şeyin Zoro tarafından hava atma malzemesi olarak kullanılması (Sanji'nin belirttiği üzere) da saçma olurdu :)
 
Şu Bege ve Bonney'nin olduğu lig mi?
Öyle deme şimdi KK sağ kolunu niye onla bir tutuyoruz oldu. Kendileri KK ile KK sağ kolunu bir tutup eşit güçte deme cüretini gösterirler hiç sorun olmaz. Sol kol pozisyonundaki adam sağ kola yakın güçte denirse olmaz öyle şey olur hemen. Yani Zoro Bonney ile Bege kadar güçlüdür, KK sağ kolu, sol koluna fark bindirir. Maksat Zoro'yu savunmaksa gerisi teferruattır.
 
Urouge Snacki alabilecek kalibrede bir karakter.Snackte tahminen 800m-750 m arası bir ödüle sahip.Şu an diğer novalar arasında ne Law ne Kid ne Hawkins bu güçte gösterildi.Sanji gitsin Doftan 2 yesin.Ama meyvesi sayesinde yendi diyenin ağzına kürekle vururum :D .Meyve kullanan herkes meyvesi sayesinde yeniyor zaten. Görünürde anti durumu yok. Ve üstüne basa basa 5 süpernova arasında sadece Urouge işe yaradı deniliyor.
Adamın başta ödülü 100m civarı diye bu kadar gömmenin mantığı yok.Urouge novalar arasında üst bir klasmanda.
Hem Urouge Türk karakterimiz.Sevin,sayın,sahip çıkın :D
 
Sanji denen karaktersizi zerre sevmemde Urouge'nin komutanı yenme mevzusunun altında bir şey çıkar mı acaba ? Ya da Snack'in seviye tam olarak ne ? Cracker'le arasındaki fark ne ?

Urouge orta zorlukta alır.
 
Sanji mi? Urouge nin bir şey yapmasına gerek yok bile,dikilmesi kafi,Sanji vurarak kendini döver, dourikisini bile aşamaz diyorum.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık