Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Geyik] Katakuri İddiaları

Ne olacak bu adama?


  • Kullanılan toplam oy
    131
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi kendi kabiliyetiyle kurtulmadı, bari böyle savunmayın. Daha önce nasıl yakalandıysa gene yakalanacaktı.Hani G4'e geçmeye calışıp geçemeden yakalandığı ve Katakuri'nin arkasını dönüp öldürmeden gittiği zaman. Hakisi bitmişmiş de, doldurup gelecek. Adam 10 dakika üst düzey haki ile kapışmak için 10 dakika hakisini feda ediyor. Dövüş 20 dakika için de sayılır, eğer Luffy o 10 dakika dayanamayacak bir adamsa dövüşü kaybetmiştir. Zorlamayın.

Düzeltme:
Sinirden kabiliyet kelimesini yanlış yazmışım.
 
Son düzenleme:
''Ben bi 10 dk haki doldurup geleyim'' diye karakteri savunanı da ilk defa görüyorum.Sonra Zoro fanları çok objektif diye ironi yapılır...
 
Abi kendi kabileyetiyle kurtulmadı, bari böyle savunmayın. Daha önce nasıl yakalandıysa gene yakalanacaktı.Hani G4'e geçmeye calışıp geçemeden yakalandığı ve Katakuri'nin arkasını dönüp öldürmeden gittiği zaman. Hakisi bitmişmiş de, doldurup gelecek. Adam 10 dakika üst düzey haki ile kapışmak için 10 dakika hakisini feda ediyor. Dövüş 20 dakika için de sayılır, eğer Luffy o 10 dakika dayanamayacak bir adamsa dövüşü kaybetmiştir. Zorlamayın.
:good:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık