Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 882 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nerden mi belli :D mangadan belli bu bölüm Luffy G4 açıyor Kataya karşı kata bazıları gibi şehir turu atmayacağına göre ayrıca meyve olarak da haki olarak da ondan iyi.
Sen daha okumadan kendin yazmışsın. Şartlara falan bakmaya konuşmaya gerek yok. Sana kolay gelsin.
Benim için hava hoş öyle daha iyi olur. :D

Uyanış denilen şey ağaç gölgesinde otururken tepene elma düşmesiyle kafana dank edecek bir şey değildir elbet. Ölüm döşeğine gelme gibi durumlarda ortaya çıkan bir şey olsa gerek. Daha dövüşün başındayken bile yeterince sağlam olmayan Luffy'yi iradesinin sonuna kadar zorlayacak ki bir şekilde uyanış zımbırtısı gerçekleşmiş olsun.
Bende bilinçsiz haki kullandığı gibi yerlerde ilk açacağını düşünüyorum ama, gördüm yaptı olmaz. Bunu başka zaman açacaktır. Kata gibi basit bir sağ kola açmaz.
 
Dikkatli okumadıysan demek :/ Luffy Bellamy'i tekledi ve yukarı çıktı, iki vuruş pat-küt. Sonra Doffy uyanış kullanıyor, Luffy sıyrılıyor ve Law'ın yanına iniyor. Yeri kanlı görünce Law öldü sanıyor falan.

Bundan öncesinde de Black Knight ve Bird Cage vs el ile kontrol gerektirmeyen teknikler de uyanış kullanımları bence.
Lufy g4 ile dalınca uyanış açıyor Dof, öncesinde değil. Emin misin? İlk Lufy g4'e giriyor.
 
Seride birilerinde bir şey çıktığında otamatikman kıyaslama yapılıyor. Dof da Luffy'nin dövüştüğü son arc bossu olduğundan hep ona bir kıyaslama yoluna gidiliyor. İşin komik tarafı ironi yapıyoruz onu da anlamayanlar var. Katakuri de olunca yere düşen yetenek yorumuna laf yok ama Dof da olunca yere düşen yetenek yorumuna hemen pusuda bekleyen çakallar gibi atlıyorlar. Şimdi bu tarz kişilerle samimi olarak tartışabilir misin? Hayır. Çünkü bu kişilerin amacı tartışmak değil başka bir şey. Bir karakteri sevmek fanı olmak başka bir şeydir. Olayı objektif yorumlamaya çalışmak başka bir şey. Ondan tartışacağınız kişilere forumda iyi bakın herkes sizin gibi değil.
Dof fanı görünce tartışmayı uzatmiyoruz zaten reis. Duvara konussan daha yararlı oluyor çünki. Zira onlardan kendimizi sakiniyoruz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık