Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tamam, hadi Dof ve Luffy aynı seviyede yaralanmış olsun, (ki bence imkansız birisi kalp dahil iç organları parçalanmış dikiş atarak hayatta kalmaya çalışıyor, Mihawk'ın saldırısı sonrası Zoro dikiş yedikten sonra neler çekti hatırlayın) sonra ne oldu ? Luffy'nin G4 bitti ve Luffy bayıldı, Dof kendine geldi. Orada teke tek bir dövüş olsa, kimse karışmasa Dof önce Law'ı sonrada Luffy'yi öldürecekti işte, bunu inkar etmek gereksiz.

Luffy'nin tabii ki kuş kafesini ortadan kaldırması gerekiyor, tayfası ile gelmiş oraya, tayfasıda ona Dof'un tayfasına karşı yardım ediyor, Luffy'nin tayfasını kurtarma zorunluluğu var tabii ki, Dof bile yeri geldiğinde tayfasını düşünebiliyor. Luffy'de tayfasını kurtarmak zorunda.

Luffy Law olmadan kazanamazdı, bunu inkar etmek gereksiz. Hatta Dof hem Law'ı hem Luffy'yi yenmiş olacaktı, kimse karışmasa, yok Guts mış, Sabo'ymuş, gladyatörlermiş Luffy'ye yardım etmese Dof hem Law hem Luffy'yi alt etmiş olacaktı.
Sabo nerede araya girdi? :D Burgess'ın ne alakası var Dof ile? Ben sana güç olayını açıklıyorum. Herkes Dof kazandı handikaplıyken kazandır diyor. 2vs1 yapmış gibi yorumlar görüyorum. Yahu Dof'un ağzından çıkan kelimeler belliyken hala bunlar savunuluyor. Ben bu arcın cidden tam okunmadığını düşünüyorum. Ben de aksini iddia ediyorum. Luffy handikaplı savaşın içindeydi. Hep birilerini kurtarmak için savaş vermesi bu sorumluluğu alması sıkıntı. Ki bunu Kinemon bile belirtti.

Kimse karışmasa diyorsun ama Law vs'sine Fuji karışmıştı. Trebol karışmıştı. Hani Dof'un sürekli yalnız olduğunu söylüyorsunuz resmen. Yeri geldi mi Guts'ın yardımından bahseden arena gladyatörlerinin yardımından bahseden siz onları tek başına yenecek Trebol'ün yardımını görmüyorsunuz bile.
 
Law yonkou olması bana kalırsa imkansız.
Wb en güçlü paramiciaya sahip iken yani Law`dan daha iyi meyvesi varken bile anca inanılmaz bir fizik gücüyle yonkou.

Teach gibi Shanks`e yara açmış,Marconun normal bir vücuta sahip değil dediği,Sengoku ve Wb`nin saldırılarındqn sonra hiçbirşey yokmuş gibi kalkmış,Ace`nin benim yerime sen 2.tümeni hakediyorsun dediği adam bile iki meyve ile anca yonkou olabiliyor.

Law en başta yonkou olacak fizik ve hakiye sahip olduğunu göstermedi yani meyve odaklı bir adam.
Böyle olunca en fazla Ishoo ayarı birşey olur diye düşünüyorum.

Zaten tayfasıda one göre en fazla Neko ayarında çıkar Bepoo vs.

Süpernovalar içerisinde gerek tayfa olarak gerekte meyvesinin üzerine iyi bir fizik ve hakiye sahip olma ihtimali yüksek olan tek kişi Kid.
 
Her iki tarafta karşıdaki karakteri fazlasıyla eziyor. Zoro Law için kolay bir adam değil. Ama Zoro'nun karşısında da Law'dan Tashigi imiş gibi bahsediyorlar.
 
Öncelikle verdiğin cevaptan dolayı teşekkür ederim. :sapkali:

Şuanki seviyelirini tartışıyorduk şuan Law'ı alamayacağını düşünüyorum ve aralarında, iddia edildiği kadar (şuanda) haki farkı olduğuna ikna olmadım ne yazıkki. Fazla olduğuna kısmen ikna oldum ama. :)
Law'ın öyle ters bir meyve gücü var ki rakibi ile arasında devaasa bi fark yoksa, kendisinden az da olsa güçlü olan rakiplerini de yenebilir. Adamda bir teknik var(Gamma Knife), denk getirirse rakibinin iç organlarını mahvediyor. O tekniğe yakalanan Mingo, telleri sayesinde savaşmaya devam edebildi. Her kesin Dof gibi bir gücü de yokki iç organlarını onarsın. O tekniğe yakalanan rakip ya muazzam bir dayanıklılık ve hakiye sahip olacak ya da ölecek.. Zoro ise bu saldırıya, şu haliyle yakalanırsa kaybeder, yakalanmazsa kazanır çünkü fizik güç, haki ve kılıç ustalığı gibi konularda Zoro'nun üstün olduğunu düşünüyorum. Böyle düşünme sebebim ise, önceki yorumumda da açıkladım, Zoro'nun b hakiye bir yatkınlığı var, yazar bu yönde ipuçları veriyor. Dikkat edersek, mangaka karakterleri dövüştürürken, hangi güce yatkın olduğuyla ilgili tyolar veriyor. Mesela Sanji, Katakuri'nin saldırısından anlık bir refleks ile mükemmel bir şekilde sıyrılıyor. Bu olay Sanji'nin gözlem hakiye bir yatkınlığının olduğunu düşünmeme sebep oluyor ve buna dayanarak Zoro'ya göre gözlem hakisinin daha iyi olduğunu düşünüyorum.

Law ile Zoro'yu kıyasladığımda;
İkisi de Fujitora'nın basıncına maruz kalıyor, biri meyve yeteneğiyle kaçıyor, diğeri daha yoğun ve güçlü bir basınca maruz kalmasına rağmen karşı saldırı yapıyor :)
Biri Vergoyla birlikte dağı kesiyor, Diğeri Pica'dan önce o dağı aratmayacak bir kütle. Law, meyve yeteneği ile bunu yaparken, Zoro saf güç ve hakiyle :)

Son olarak, saf güç ile savaşan Garp, Rayleigh, Shanks, Sanji, Zoro, Mihawk, Lucci gibi adamları daha çok seviyorum. Bu yüzden Zoro, Law'ın gamma knife türündeki saldırılarına yakalanmazsa döver diyorum :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık