Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Meyve Gücü vs. Saf Güç

Hangisi


  • Kullanılan toplam oy
    36
Kılıç ustalarına saf güç gözüyle bakamıyorum pek. Kılıçlar da bir nevi meyve gibi sanki. Dandik kılıç var-efsanevi kılıç var, çeşit çeşit saldırılar var, kılıç teknikleri var, kılıç ustalarına özel ruh olayları var, lanet var... Var oğlu var kısacası. Garp öyle değil ama. Felsefesi falan yok adamın. Hakisini basıp Allah ne verdiyse dalan birisi. Saf güç bu aslında. Meyvesi yoksa Kaido'yu da bu kategoriye alabiliriz.
 
Kılıç ustalarına saf güç gözüyle bakamıyorum pek. Kılıçlar da bir nevi meyve gibi sanki. Dandik kılıç var-efsanevi kılıç var, çeşit çeşit saldırılar var, kılıç ustalarına özel ruh olayları var... Var oğlu var. Garp öyle değil ama. Felsefesi falan yok adamın. Hakisini basıp Allah ne verdiyse dalan birisi. Saf güç bu aslında. Meyvesi yoksa Kaido'yu da bu kategoriye alabiliriz.
Roger hakkında ne diyorsun? Roger'ın da antin kuntin güçleri var mıdır yoksa taktik maktik yok bam bam bam gidiyor müdür?
 
Roger hakkında ne diyorsun? Roger'ın da Antonio kibrin güçleri var mıdır yoksa taktik maktik yok bam bam bam gidiyor müdür?
Bildiğin bam bam bam. Roger-Luffy benzerliği oldukça fazla. O da deli dolu dalmıştır millete. Yakışanı da budur zaten. KK olmak için güç kadar çılgın olmak da gerekiyor.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık