Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 856: Yalancı

Bölüm Nasıldı ?


  • Kullanılan toplam oy
    147
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaptanına saygı duymayan o güvertede kim varsa terkeder zaten, Zoro'ya özel birşey değil ki.
E ben başka bir şey mi dedim? Zoro'nun şartları oydu, şu an uyulmuyor, şüpheye yer vermeksizin hem de.

Yahu bırakın, mangada bir insanın direncini mi biliyoruz. Kimseye bir şey olmadı işte. Enel'in voltları bizim dünyaya göre çok uçuk, çarpmasına gerek bile yok, aynı oda bulunsan akıma kapılıp ölürsün. Sen başta bir şey olmaz dedin, bende olur dedim sonrasının istisna falanı geçelim. O zaman Enel'in meyve çöp. Akainu lav ile vurup Nami, Robin veya sıradan insanları öldüremiyorsa istisna demeyiz. Meyve işlevsiz deriz.
Evet öldürmüyor diye çöp. Mesela elektrikle bayıltığın adamın kafasını kılıçla koparamazsın. Saliseler içinde bir insanı saf dışı bırakabilme gücün var ve magma gibi delmediği için çöp :D Luffy'nin saldırıları da çöp mesela, attığı yumruklar içinden geçmiyor.
 
Ya tamamda oğlum niye normal evrene göre kıyas yapiyon manga evreni işte. Demekki daha güçlü saldırması gerekiyor öldürmesi için. Magmanın ateşi yaktığı bir ütopya burası niye bunu anlamdirmaya çalışıyon ki. Adam evrenin dinamiklerinde ne kadar voltsa işte o kadarı bir insanı öldürmeye yetmiyor diyor. Ayrıca belki de editör müdahalesi yine. Cok uzattın altı üstü seride bir daha yeri olmayacak bir karakterin olmemesini. :(
Bence saçma değil ki, bak gerçekte ölmüyor demek saçma yoksa banane. Manga mantıklıydı diye sıvamaya gerek yok.
 

MrtCan

Bu Sanjide ne çekti,bir karakter bu kadar gömülmez.Tayfaya ilk katıldığı zamanları hatırlıyorumda adam coolluğun kitabını yazıyordu.Zoroyla aynı klasmandaydı. Sonra mangakanın gazabına uğradı sırf saçma salak espriler yapacağım diye bitirdi adamı.

Hele 2 yıl olayından sonra Sanjiden eser kalmadı.İyice cıvık esprilere malzeme olmaya başladı,yaptığı her dövüşte ezildi.2 yıldan sonra adamın hiç bir olayı yok anca yemek yapıyor. Monster trioya noldu aga.O dressrosa arcında Diamenteyi Sanji tokatlıcaktı,Sanjinin hakkıydı o.

Luffy ,Zoro klasmanındaki adam usopp,nami seviyesine düştü. Cigarasını tüttürürken Jyaburayı tekme manyağa yapan Sanji gitti yerine böyle sillik bi karakter geldi.Birde Robin var oda Sanjiyle aynı kaderi paylaştı oda bitti 2 yıl sonra.
 
Bana göre de yenemez de işte bi çok insanda Yonkou kaptanı > amiral gibi kesin çizgilerle oluşmuş saçma bi algı olduğu için bunları dile getirdiğinde fan oluyorsun.
Elbette fan olursun hacı. 2 kişininde Gücünü görmeden yorum yapıyorsan fansındır onlarda fandır. BM nin gücünü oda daha göstermedi neye göre yorumluyonuz ?
 
Bence saçma değil ki, bak gerçekte ölmüyor demek saçma yoksa banane. Manga mantıklıydı diye sıvamaya gerek yok.
Ne diyon la bu ne biçim cümle. Sen benim demek istediğimi anladın mı yani. Bu evren bizim yaşadığımız evrenin değer yargılarıyla kıyaslama yapabileceğin bir evren değil dinamiğini kendi isteğine göre şekillendiriyor adam yani o yüzden senin söylediğin seriyi mantıksız yapmıyor. İnşallah anlatabildim. :(
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık