Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 841: Doğu Mavi'ye

Bölüm Nasıldı ?


  • Kullanılan toplam oy
    151
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cracker'in lafından o anlaşılıyor ama. "Fight, run, eat...Repeat." diyor. Yani alanı terk etmiş gibi gözüküyor. Zaten herkes ihtimal üzerine konuşuyor. Benim bir farkım yok.
Bildiğin vur kaç taktiği uygulamış. Oradan bu anlam çıkıyor.

Büyük ihtimal bisküvi alıp kaçıp bir köşede yemiş, sonra geri dönüp tekrar alıp kaçıp bir kösede yemiş geri gelmiş ve döngü, benim anladığım.

Judge'ın metresleri olduğu nerede yazıyor?


Birde yenisi diyor yani öncekilerde var demek ki.
 
Olmadığını nereden çıkardın.Adam engeller yüzünden ulaşamıyor.Ulaşana kadar da zaten vuruşları zayıflamaya başlar.Krakerleri toplu imha tekniğin yoksa yumruklarıyla herkes bu şekilde uğraşır.Emin ol garp bile.Ne yapacak her askere aynı anda tek mi atacak yenisi gelirken.
Ulaşamaması bir güçsüzlük değil mi? Ulaşamıyorsa gücü yetmiyor demektir.
 
Mistress neden metres olarak çevrilmiş onu anlayamadım? Kral'ın hasta karısından sonraki "yeni hanımı" anlamında kullanılmamış mı?
 
@Monkey D. Luffy

Eyvallah hacı. O zaman bölüm yorumumu yapayım.

Bölüm kapak resmi, Sanji'nin geçmiş faktörü, Reiju'nun delikanlılığı ve Sanji'nin annesinin gözükmesi faktörleriyle güzeldi.

O kadar küçük yaşta bir çocuğu hem kodese tıkıp hem de kafasına kafes geçirmek çok iç burkan ve acımasız bir durum. Ablası bile dayanamıyor Sanji'ye. Ne kadar kötüyse garibimin durumu :( Annesiyle ilgili flashı da gösterip Sanji'nin defterini kapatacak gibi Oda. Biraz daha uzun olmasını isterdim ama flashın.

Germa ordusu harbi iyi ve bir ordu teknolojiyle donatıldığında neler olabileceğinin göstergesi. Çok iyi biz izlenim veriyor ordu her haliyle.

Sanji'nin annesi de tam kral. Çok da güzel bir hanım. Kötü bir şekilde öldü ama nasıl ?

Judge güç odaklı bir adam. Acaba diyorum.. Judge eşini çok seven bir adamdı da eşinin hastalığa yenik düşmesi üzerine Dna'lar üzerindeki çalışmalarını çocukları üzerine mi uygulamak istedi. Çünkü çocuklarını hiçbir şekilde kaybetmek istemiyor ve bu bölümde gördüğümüz üzere onları her şeyden daha çok seviyor. Sanji'yi sevmemesinin sebebi bu olabilir. Güçsüz olduğu için içten içe üzülüyor ve bu üzüntü kendisini sinir ve öfke şeklinde gösteriyor. Bu psikolojik bir durum Judge için. İnsan kabullenmek istemediği şeyleri farklı şekillerde yansıtabilir.

Hatta.. Kardeşlerin duygusuz olmasına da dikkat çektim bu bölümLe. Judge, duygusallığın da insanı güçsüz kıldığını düşündüğü için çocuklarının genlerini bu şekilde değiştirmiş olabilir. Sanji neden duygusal ? Bunu ya Sanji'nin kardeşler arasında seçilmiş kişi olmasına ve hikayenin kurgulanmasındaki altyapı ve kurgusal gereklilik olarak algılayın ya da Sanji'nin duygusal genlerinin bastırılamayacak kadar güçlü olmasına.. Bu şekil düşündük ama bakalım ne çıkar.

Luffy-Kraker dövüşü hayal kırıklığı oldu benim için. Luffy'nin dövüş konseptleri can sıkıcı olmaya başladı ne yazık ki. Bölümler geçtikte ve çeşitli vs. ler gördükçe neden Luffy'nin en sevilen vs. sinin Lucci olduğu daha net bir şekilde ortaya çıkmış oluyor.

Her şeyi kurutma yeteneğine sahip bir adamın 2 litre kana yenilmesine mi üzülürsün ?
Bir taraflarına bilmem kaç tane gölge alarak yenmesine mi üzülürsün ?
Sırf anti diye kendinden 50 kat güçlü bir adamı yenmesine mi üzülürsün ? Anti olması elektrikten etkilenmeyeceği anlamına gelir, ona dokunabileceği anlamına gelmez. Kaldı ki Luffy'nin iki yıl öncesinde bir logiaya dokunabildiği başka bir sahne yoktur (Aokiji örneğini vermeyeceksiniz herhalde). Sıvama olduğu her yerden belli yani.
Mingo'yu kendisinden önce en güçlü novalardan biriyle dövüştürmesine mi üzülürsün ? Hangi Luffy fanının içine sindi o vs. Allah için ? :/

Şimdi de aynı terane..

Neymiş püskevit yiyormuş, sonra kaçıyormuş, sonra dövüşüyormuş. Bu Luffy'nin meyvesinin bir özelliği, elbette yapabilir. Yukarıda yazdığım gibi dövüşler görmek sadece beni mi sıktı bilmiyorum ama Luffy ve dövüş söz konusu olunca hep tartışmalı durumlar yaşanmak zorunda mı ? Net ve temiz dövüşleri olmayacak mı bu adamın ?

Mingo'dan kaçıp gücünü geri toplamasından farklı mı sizce bu durum ?

Adam ne şekilde olursa olsun g4'e karşı mücadele ediyor ve 11 saatten bahsediyoruz. Ve Kraker'in durumuna bakılırsa en az 2-3 saat daha götürür bu durumu. Bu biraz Jack vs. İnu-Neko durumuna benziyor. Bir taraf sürekli enerji depolayarak geliyor, diğer taraf hiç dinlenmeden ve enerji depolamadan dövüşüyor. Sonuç belli değil mi ? Kraker bir zaman sonra tükenecek. Yenilmesinde değilim. Zaten haftalardır Luffy Kraker'i yener diye varsayımlarda bulunuyordum ama yeniş şekli tatmin etmeyince (yine) insan üzülüyor tabi.

Her neyse.. Bu saatten sonra Luffy'nin vs. lerinden ümidi kesmiş bulunmaktayım. Nasıl olsa bir şeyler buluyor Oda. İnşallah yenilecek diye Kaido gibi bir efsaneyi rezil-i rüsva etmez..
Sondan bir önceki paragrafına yorum yapayım. Jack dövüşüne benziyor demişsin. O dövüşün öyle olma sebebi Jack'in çok güçlü olmasıydı. Burada da aynı olay. Pata küte dalıp yenebilecek kadar güçlü değilmiş işte Luffy. Bunu görmüş olduk. Ya da yense bile önündeki düğüne sağlam bir şekilde gidemez hale gelecekmiş. Saçma görünse de mantıklı duruyor. Kim derdi ki Luffy 800 küsür milyonluk yonkou adamını ölüm döşeğine gelmeden yenecek diye? Şu durumda ise yaralanmadan, enerji kaybetmeden işini bitirecek gibi duruyor. Fazlasıyla absürd bir dövüş var karşımızda ama durum bu ne yazık ki. :/
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık