Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 837: Luffy, Komutan Cracker'a Karşı

Bölüm Nasıldı?

  • Çok iyi

    Kullanılan: 106 59.9%
  • İyi

    Kullanılan: 53 29.9%
  • Orta

    Kullanılan: 11 6.2%
  • Kötü

    Kullanılan: 0 0.0%
  • Çok kötü

    Kullanılan: 7 4.0%

  • Kullanılan toplam oy
    177
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1) Genel olarak hep süpernovalarda luffy, law ve kidi daha önde görürdüm fakat diğer novalarıda hafife almak istemezdim. Şimdi daha iyi soktu gözümüze oda bunu. Bütün süpernovalar içinde şu anda çılgın kesiş en önde sanki. Sadece o yonkou tayfasına kafa tutup çekirdek üyelerden ikisi ile kapışıp birisini yenmiş. Law bizimkisinin yanında, kid kaidonun elinde, apo ve drake kaidoya katılmış benim tahminim hawkins de kaçmıştır. Bege de big mom un yanında, Bonney ne yaptığı meçhul. Luffy crakeri yenerse çılgın kesişle denk görürüm artık. Çılgın kesiş 4. Komutanı yendikten sonra crakere yenilmiş. Bu yüzden +1 çılgın kesişe :) çılgın kesişin kaidoyla karşılaştığı Zaman gökyüzü Adasında yaralarının nedeni belli oldu. Ayrıca ormandan da çıkabilmiş. Big mom gibi güçlü bir bilgi ağına sahip olan biri bile çılgın keşişi ölü olarak biliyor. Acaba kendisinin veya tayfasından birinin Nasıl bir şeytan meyve gücü var ki kurtulmuş? Demek istediğim artık süpernovaları birbirleriyle ödülleri ile karşılaştırma yapılmaması.

2) Artık herkes görmüştür, iki yıl sonraki luffy, daha bir yonkou çekirdek üyesine denk değil arkadaşlar. Luffy crakere ezildi ve en sonda en güçlü formuna geçmek zorunda kaldı. İlk vuruşunu anca g4 ile yaptı, kong gun. Daha craker bayılmadı arkadaşlar sadece düştü, luffy gibi. Crakerin daha güçlü saldırıları olduğuna eminim. Artık dövüşü daha ciddiye alacaktır. Şimdiye kadar sadece kalkanla savunup kılıcıyla karşılık verdi. luffy nin bir yonkou çekirdek tayfasına denk olabilmesi için g4 de iyice uzmanlaşması gerekir. g3 de bile uzmanlaşması iki yıllık reyling le beraber eğitiminde oldu. zaten şu anda süpernovalardan, yonkouların hizmetinde olanlara bakarsak hiçbiri çekirdek üyelere denk değil arkadaşlar. o yüzden luffy nin bu dövüşü kazansa bile çok zor olacağı görüşündeyim ya da bir şekilde çıkışa gidecek ve dövüş yarım kalacak.

3)Her zaman her yonkounun, luffy korsanlar kralı olmasında aşması gereken basamaklardan 4 ünü temsil ettiğini düşünmüşümdür.
kaido- sertleşme hakisi
big mom- gözlem hakisi
shanks- kral hakisi
karasakal- meyve gücü.
big mom un inanılmaz bir gözlem hakisine sahip olduğunu, luffy nin kendi sınırlarına girdiğinde bunu gözlem hakisiyle görüp anladığını düşünmüşümdür hep. Ama gözlem hakisinde uzman olduğunu düşündüğüm bir yonkounun çekirdek üyelerinden birinin sertleşme hakisi şu ana kadar luffynin gördüğü en yüksek seviye ise jack ve özellikle kaidonun seviyesini düşünemiyorum. bu manga da luffy nin g4 nün bile yonkoularda fazla bir işe yaramayacağını ve bir zaman atlaması daha gerekli olduğunu gösterdi oda bize. ben luffy nin g4 de çok uzmanlaşsa bile yonkoulara denk olduğunu asla düşünmüyorum. zaten yanlış hatırlamıyorsam oda bir raportajında ' kaidoyu ilk çizdiğimde, luffy nin bunu yumrukla indirmesinin imkansız olduğunu düşünmüştüm ve hala bunu nasıl yeneceğini bilmiyorum' tarzında ya da ona benzer bir şeyler söylemişti. bu cümlesi bile oda bize luffy nin bir zaman atlaması daha yaşabileceğini gösteriyor bence.

bu hafta manga bize güç seviyeleri olarak luffy nin bulunduğu yeri göstermesi açısından harika bir sayıydı bence. ayrıca dikkat etmişsinizdir belki lolanın babasının bulunduğu yerde, yani crakerin luffy yi uçurduğu kek evin arkasındaki dev aynayı herkes görmüştür. bu zamana kadar adam hep çıkışın önünde duruyormuş demek :) orası ormanın çıkışı. sadece tek anlamadığım nokta naminin vivre cardı nasıl ve ne amaçla kullanacağı, aklına kesin birşeyler gelmiştir bizim hırsızın :)
Güzel yazmışsın :) ben de aşşağı yukarı senle aynı şeyleri düşünüyorum.
 
Hakiside 3 e bölünürdü herhalde dezavantaj olurdu bence.
Yada bölünmüyorsa Luffy'nin G4'ü gibi olur 3 tane hepsinde haki ama aynı depoyu kullanıyorlar.
Hakisi hızlı biterdi ama büyük avantaj yakalardı savaşlarda.
Ten Shin Han diyorsun yani :D


Dragon Ball'daki durumun aynısı. Burda da böyle bir şey karşımıza çıkabilir dediğin gibi.
 
Adamın lakabı 1000 kol ve , kendisi yeteneğini açıklarken koluna tıklatıp çoğaltıyor.
Kendini çoğalatabileceğini sanıyorum. Kol bacak anca.
 
Cracker kendini kopyalayabilecekse bu ancak meyve uyanışı ile mümkün olur. Yada uyanışı Robin gibi bir şey de olabilir.
 
Bu adamlar dünki korsanlar değil. Luffy'nin yaşı kadar korsanlıkları var. Meyvelerini uzun süre kullanabilen ve potansiyeli olanlar meyve uyandırabilir. Kraker'den çıkar mı böyle bir şey ? Çıkabilir bence.
 

MDL_Roronoa

Oruç reyiz bir komutan indirdiyse Luffy geri kalmaz. Partide Crakeri kedi gibi yakasından tutup atar Bm'nin önüne
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık