Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 837: Luffy, Komutan Cracker'a Karşı

Bölüm Nasıldı?

  • Çok iyi

    Kullanılan: 106 59.9%
  • İyi

    Kullanılan: 53 29.9%
  • Orta

    Kullanılan: 11 6.2%
  • Kötü

    Kullanılan: 0 0.0%
  • Çok kötü

    Kullanılan: 7 4.0%

  • Kullanılan toplam oy
    177
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy Kaido vs.'sinin teke tek olacağını düşünmüyorum. Eğer olursa ki çok düşük ihtimal, g4'le Kaido'yu gıdıklar ancak Luffy. Bu adam gördüğümüz kimseye benzemiyor. Douriki'nin kitabını yazmış herif. Fiziksel güçte çığır açmış. Bu yüzden ya Kaido'ya karşı g4'ün ikinci versiyonu çıkar ve bu daha güçlüdür ya da g5'i açar. Başka yolu yok.

Mom'la savaş kesin olacak gibi duruyor. Bu bağlamda Brulee'nin ayna muhabbetine değineyim biraz.. Pound adadaki ilk müttefikimiz oldu. Bu aynanın içinde de yüzlerce kişi var bence ve bizimkiler sayesinde bu kişiler serbest kalacak. Tabi ki bunlar da müttefikimiz olacak ;) İş Mom'a doğru gidecek böylelikle. Germa ve davetlilerin durumu belli olsun, savaşın seyri buna göre kesinlik kazanır. Şu an Mom %90 iner diyorum.

@Phoenix

Dediğim gibi bu konuda ayrıntılı olarak yazıcam hacı (inşallah).
 
İnşallah Luffy bu herifi dövüş yarıda kalmadan ve Gear4 bitmeden yener. Yoksa daha uzunca bir süre Cracker vs Doflamingo tartışması döner. Benim safım belli. Doflamingo>Cracker. :)
 
İnşallah Luffy bu herifi dövüş yarıda kalmadan ve Gear4 bitmeden yener. Yoksa daha uzunca bir süre Cracker vs Doflamingo tartışması döner. Benim safım belli. Doflamingo>Cracker. :)
Doğru yoldasın emin ol. :) Sebeplerini de tekrar hatırlatalım önceden yazmıştım.

Yorum yapan arkadaşlar dof konusunda ilginç biçimde unutkan... Adamın sağlamken yaptıklarını değerlendiren yok.Yaralı aslana herkes zayıf der.İlk kez görüp klonla yumruğu çaktığı zamanı söyleyen var mı ? Mesele zarar vermekse uyanış modunda düz luffy ne haldeydi ? Sonra tabii hemen g4e geçti.Dofu saldırı için değerlendirecekseniz uyanış modu ve ilk halini ele alın.Cracker bundan fazla ne yapmış.Ki sağlam ve uyanış formunda ne yaptığını görmedik.Law sağolsun göremedik.G2 ve 3 konusunda ise gatlingi pelerinle gülerek karşılayan bir adam vardı.G3 ise kalkan varsa örümcek ağı.Cracker gibi de zorlanmadı.
 
Doffy'cilere üzülüyorum. Kendilerini avutmaya devam ediyorlar. Luffy üstüne ekleye ekleye gidiyor, Doffy Cracker için bir basamaktı. Cracker de başka biri için basamak olacak.
 
Şuan ada'da Fujitora müdehale etmediği için yaşananları ve diğer amirallerin yapacağı uzun bir liste olarak paylaşabilirim.
Lakin üşeniyorum. Bir ara yazacağım
Abi git dresrosayı bastan oku. Adamın neden mudahake etmediğini. Amacının ne oldugunu iyice oku. Yoksa biz saatlerce tartssak sen anlayamıyacaksın
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık