Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Vinsmoke Judge'ın Güç Seviyesi

Sanji'nin Babası ne kadar güçlüdür?


  • Kullanılan toplam oy
    262
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Densetsu no Samurai
Bak bende sana diyorum ki adamin daha ciddi hiç bir vssini izlemedik.
Ne Sanji adama ciddi anlamda saldirdi ne de Judge ciddi anlamda saldirdi.
Adam Sanjiyi denedi acaba ne kadar güçlendi diye haki kullandiğini gördü vs, Adamin daha ne tür bir gücü var onu bile bilmiyoruz, meyve kullanicisi mi bilmiyoruz yani ortada daha hiç bir sey yok.

Bu adamlar efsane olarak aniliyor. Dof 1 ülkenin kraliydi yani orayi yönetiyordu. Bu adamlar ise 1 denizi tek başlarina yönetmişler. Eğer bu aile daha büyükse ve bazi olaylardan sonra bölünüp güc kaybetmişse ve güçsüzleşmişse hakli olabilirsin.

Ama şuan için ciddi bir savaşini görmedik adamin, oğullarina bakarsak şuan ki Sanjiyi küçümsüyor. 1. Çocuk daha küçükken haki veya tekkai kullaniyor. Bence haki ama bazi arkadaşlar tekkai dediler. Eğer bu yaşta haki veya tekkai kullanabilen bir karakter şuan güçsüz şekilde karşimiza cikacağini düşünen var mi?
Benim demek istediğim bu adam aile lideri ve bir oluşumun ve ülkenin başi. Bm teknolojisini istiyor. Ek olarak efsane olarak aniliyorlar. Bu seri de kaç kişiden efsane olarak söz edildi? Yanliş hatirlamiyorsam Rayleigh'den söz edilmişti başka aklima gelen yok.

Senin attiğin amirallerde biri Ace ile Mf savasinda diğeri Kizarunun Shabondy olayi diğeri ise Fujinin meteoru hepsi savaşta veya ciddi bir olay olurken ki güç gösterisi. Ama burada 2 karakter de bu gücü birilerine kullanma gibi bir kalkişmasi olmadi yani doğrudan babasi Sanjiye böyle bir saldiri yapsa ben saçma bulurum şahsen çünkü rakibi bu saldiriya denk mi veya cidden onu öldürmek için uğraşiyor mu? Sanjinin haki kullanmasina bile şasiran bir adamdan bahsediyoruz.

Bir de tam olarak daha net düşman olduğunu söyleyemeyiz göründuğu kadariyla Judge halki kendine duvar yapinca Sanji saldirmiyor. Eğer ki Sanji evlenmezse BM bunlari dağitir ve Sanji ne kadar Babasi ve kardeşlerini umursamasa da beraber savaşabilirler ki olasilik bu yönde gibi.
Yani ben BM inmeyecek diyenlerden biriyim ama, serinin kalan %35 lik kisminda bu adam ne işleyecek? 4 yonkou mu hükümet mi hangisine zaman yetecek? O yüzden BM'nin bu arc düşme olasiliği git gide artiyor. Eğer düserse görünen o ki Law-Zoro yok.Sanji kelepçeli, Bu resmen ittifakin ve tayfanin dövüş güçünün yarisindan fazlasi yok demek. Ya bir şekilde Vinsmoke ailesi ile olacaklar ya da tümen komutanlari gelecek veya yeni ittifaklar katilacak.

Yani diyeceğim o ki bu adamin daha tam olarak bir savaşta gücünü görmedik veya tam olarak savaşarak kendini göstermedi sadece Sanjiyi denedi adam.
İşte sorun şu ki attığım videolardaki hiçbir amiral de ciddi değildi. Adamlar sadece ufaktan giriş yaptılar o kadar :)

Dediğini anlıyorum. Kuzey Mavi'ye hükmetmiş bir aile güçlü olmalı elbette. Ancak bu adamda bir İnu, bir Neko, bir Jack kadar dahi güç altyapısı yok. Gücünü tam manası ile göstermedi, evet. Bunda zaten herkes hemfikir. Ancak mangaka çok fazla da bir beklentiye girmeyin mesajını da verdi bence. Weevıl'a bakıyorsun Kizaru övüyor. Jack'e bakıyorsun amirallerin olduğu bir konvoya saldırıp İnu ve Neko gibi iki azmanla hiç durmadan 5 gün dövüşüyor vs. Bu adamda öyle bir hava yok diyorum sadece. O yüzden de beklentim yüksek değil.

Bir de şu var ki bir kişiden değil oluşumdan bahsediyorsak sadece liderinin ne kadar güçlü olduğuna bakmak yanlış olur. Mesele 1 numara. Bu çocuk belki Judge'dan güçlü. Güçlü olmasa bile bunun gibi birkaç kardeş zaten muazzam güç demek ve adamların ordusu var. Bunlar bile bir denize hükmetmene sebep olabilir.

Bigmom'un inmesi konusunda ben de aynı şekilde düşünüyorum. Tayfanın önemli bir gücü yokken bu adamlar bizim destekçilerimiz olacak. Baba olur mu olmaz mı bilmiyorum ama Germa 66 büyük bir güç. Birleşip Mom'u devireceklerdir. Burda da Sanji'nin babasından çok Sanji reyiz ön plana çıkacağı için ailedeki en güçlü kişinin baba değil Sanji olması gerekir diye düşünüyorum ben. Sanji ilerleyen zamanlarda gücünü gösterdikçe ailenin Sanji'ye olan bakış açısı da değişecektir. Çünkü gördük ki Vinsmoke'lar güce göre değerlendiriyorlar herkesi. Mesela Judge oğullarını değerli görüyor normalde. Çünkü güçlüler. Sanji'nin zayıf olduğunu düşündüğü için Mom'la ittifak ediyor adam. Ama ya tam tersi olursa ? İşte bu noktada Sanji'nin gücü Vinsmoke'ları tekrar birbirine bağlacak şey olacak ve Baba Vinsmoke Sanji'yi de Mom'a vermekten vazgeçip tüm oğulları ile birlikte Mom'a karşı savaşacaktır.
 
Belki Sanji'nin Only Alive olayını BigMom yaptı?
Sonuçta kutsal ejderlerin kullandığı kelepçeyi bile bu aileye veren Bigmom.
Bence BigMom'un parmağı var o işte. Ayırca kutsal ejder damadı da vardır onun.
 
Yalnız korsanlar kralı seviyesinde WB nin ne işi var?
Wb Gol D. Roger Sonra en güçlü karakterdir ve düşman olmalarına rağmen birbirlerine tayfasından birisine güvendiği güvenirler.

Wb Ace kurtarma gibi bir amacı olmasaydı marineford tek girer çıkardı. Bu yetmezmi sana ;)

Ve Kadio big mom kızıl saçlı shanks gibi yonkoular arasından en güçlü yonkoudur ve ünvanı canavar olarak one piece tarihine yazıldı.

Shirohiiiiiii
 
Belki Sanji'nin Only Alive olayını BigMom yaptı?
Sonuçta kutsal ejderlerin kullandığı kelepçeyi bile bu aileye veren Bigmom.
Bence BigMom'un parmağı var o işte. Ayırca kutsal ejder damadı da vardır onun.
Kelepçeler abartılacak birşey değil. Bigmom yeraltı dünyası ile bağlantılıdır ve elde etmesi zor değildir, koskoca Yonkou.
 
Burgess den sonra benim için herhalde en hayal kırıklığı demiyim de şaşırtan adam oldu. Kendisini burdan tebrik etmek istiyorum. Ha hala yok o benim evladım onu denedim filan olayları çıkabilir ama son lafını da duyunca yok bu herif canavar klasmanında gözükmüyor şuan. Tabii kalem Odanın elinde hala bir canavar çıkma potansiyeli var ama zor. çok zor.
 
Yalnız Amirallerden güçsüzdür ama Şiçilerden güçlüdür ne demek ya :D Weevil tek başına Amiral kolu alıyor, WB'in gençliği seviyesinde diyor Kizaru ve Mihawk faktörü varken Şiçilerden güçsüz ama Amirallerden güçlü ne demek :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık