Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Luffy'nin En Güçlü Rakibi

Luffy'nin En Güçlü Rakibi?


  • Kullanılan toplam oy
    134
Korsan olarak bu kişi Teach olur ama en güçlü denince mangaka bir son boss ayarlar bence hükümetten.Ben ya ejderlerin çekirdek kadrodan yada 5 ihtiyardan birini bekliyorum.
 
WB ölmeden evvel one piecei bulan tüm dünyaya meydan okuyacak demedi mi, bu da demek ki dünya hükümetinden birileri son boss olacak demektir.
Korsan Kral olana kadar demek istemiştim. Korsan Kral olduktan sonra ise zaten Amiraller onunla aşık atamaz, işte ancak Luffy'ye dezavantaj verirsek, WB'nin kılıçlandığı gibi, ancak öyle Amirallerle dövüşür, o şekilde olabilir.
 
Shanks Luffy'nin rakibi değil, fanıdır. Adam zaten Luffy'i öne sürmüş. Birde karşısına çıkmaz. Amacı nedir, olayı nedir belli değil. Ne idüğü belirsiz bir adam. Rakip olması için Oda bile ortaya bir sebep süremez.

Teach ise bence her anlamda Luffy'nin rakibidir. Kid falan deniyor arada ama o rakipten daha çok akran gibi bana kalırsa. Teach ise tam anlamıyla Luffy'i karşılıyor ortaya çıktığından beridir. Ve en önemlisi bir D. olması. Hangi D. beklenen adam muhabbeti var birde. Görünen rakip Teach'tir.

Ama oyumu yetersiz bir şık olsa da Gorosei'ye attım. Bende herkes gibi oralardan bir canavar bekliyorum.
 

Roronoa Zoro

Kral olana dek dediysen, diyecek bir şeyim yok
Korsan Kral olana kadar demek istemiştim. Korsan Kral olduktan sonra ise zaten Amiraller onunla aşık atamaz, işte ancak Luffy'ye dezavantaj verirsek, WB'nin kılıçlandığı gibi, ancak öyle Amirallerle dövüşür, o şekilde olabilir.
Kral olana dek, dediysen diyecek sözüm yok.
 
Zaten meyveden bahsederken bu meyveyi yiyen bir doktordan söz ediliyor ama sadece 1 cümlede.
Olabilir ölümsüz yapmış olabilir ama bu ölümsüzlük ne manada onu anlamamız lazım acaba hiç fiziksel zarar almadan mı ölümsüz oluyor yani yaşlanma vs. olmadan veya herhangi bir kesme,bölme yani fiziksel zarar alıyorsa ölüyor mu bu da çok önemli.
@Kaidou belki de Zunisha'ya karşı Law'ın meyveyi kullandılar :S
Benim şuana kadar one piece evreninde anladığım ölümsüzlük yaşlanmamak açısından fiziksel hasarla öldürülebilir yani diye düşünüyorum. Ama şöyle bir durum var Garp gibi bir adam gençliğinden böyle bir ölümsüzlük ameliyatına uğrasa ne olurdu??
Garp zaten çok güçlü ve B.Haki , K.Haki geliştirilebilir hakiler zamanla, yani demek istediğim H.Haki gibi ruha bağlı değil ne kadar fazla pratik yaparsan o kadar gelişiyor. Düşünsene 500 yaşında bir Garp 300 yıldır pratik yapıyor bu adamı kim durdurabilir ki??

Burdan yola çıkarak belki W.G. ın başı çok uzun asırlar boyu yaşamış ve çok güçlenmiş bir adam olabilir. Bu sayede de antik krallığı yenmiştir. :hmm:
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık