Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Söylentiler vardı zaten,film geliyor galiba. Filmler iyidir ya. Film demek anime için yeni ost demektir. Sırf bu yüzden bile gelmesini istiyorum. :D
Aynen filmler iyi oluyor. Law, Ceasar falan da olursa güzel olur. Daha haberin film olacağı kesin değil ama şimdiden hayal kurmaya başladım. :ehe: Tek kötü yanı filmlerin kaliteli versiyonlarının internete düşmesi çok uzun sürüyor.
 
Lufy, Akainu'nun öldürdüğünden daha fazla adamın ölmesine sebep olmuştur. Düşmanlarının hayallerini yıkıyor ve sonra hayalleri yıkılan adamlar masumlara neler neler yapıyor.
Luffy kendi halinde kimseye karışmıyor adaletsiz bir durumu ya da sevdiklerine karşı yapılan yanlışı görünce affetmeyip cezayı kesiyor ama bu adam cellat değil asker değil kendi tabiriyle kahraman olma isteği de yok görevi de bu değil.
 
İD'den çıkardığı adamlar binleri katletmiştir. Adam hapishane basıyor ve mahkumları bırakıyor, daha ne yapacak.
Luffy'nin dövüşlerinden bahsettin. Rakipleri adamları öldürüyor çünkü Luffy onları öldürmüyor diye dedin. Sonra Id'den çıkardığı adamlar diyorsun diğer sözün örneği mi yok yoksa :( Hapishane olayı da farklı ama yine de ölü sayısının binleri bulduğu kesin değil ki Law bir kısmını geri götürüyor. En tehlikeli sayılacaklar zaten Buggy ve BB arasında dağılmış durumda.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık