Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1111: Güneşin Kalkanı

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 111 58.7%
  • Orta

    Kullanılan: 47 24.9%
  • Kötü

    Kullanılan: 31 16.4%

  • Kullanılan toplam oy
    189
Oden orada bitirici vuruşu yapacaktı. Luffy ise g4 formunda son atağım tarzında konuşuyordu. Senin dışında kimse orada Luffy'nin bitireceğine inanmaz. Alakasız olaylar yani.
Kusura bakma alakasız bir durumu yok. Bu benzerliği Kaido kuruyor. Oden'in yenilgisiyle Luffy'ninki arasında. Nene ve CP0 aynı işlevi gördü. Nene olmasaydı Oden kazanırdı diyen CP0 olmasa Kaido o atağa düşerdi demek zorunda.
 
Kusura bakma alakasız bir durumu yok. Bu benzerliği Kaido kuruyor. Oden'in yenilgisiyle Luffy'ninki arasında. Nene ve CP0 aynı işlevi gördü.
Araya birisi girdiği için öyle, Red'in dediğinden bağımsız olay. Luffy nereye bitiriyor g4 ile? Nika bile anca yetti Kaido'ya... Bal gibi alakası yok Oden yenerdi demesiyle.

Birisinde Kaido yerde Oden kafasını kesecek, diğerinde karşılıklı atak yapıyorlar ve Luffy son atağım tarzında konuşuyor, üstüne G4'ün yetmeyeceğini gördük. Nasıl aynı şeyi demesini bekliyorsun? 😀
 
Son düzenleme:
Oden ve Kaido denk adamlardı çarpıştıkları sırada. Bu arada Lucci vs Luffy konusunda 2 yıl önce ile sonrası arasında benzerlik kuran @RedTeroR'e şunu sormak isterim:

Luffy 1040. bölümde yenilirken Kaido Oden'i anımsayarak tıpkı onu yendiği gibi Luffy'i de yendiğini düşünüyor. Peki Nene olmasaydı Oden kazanacaktı diyen @RedTeroR bunu CP0 olmasaydı Luffy kazanacaktı şeklinde hiç neden savunmadı? Evet size soruyorum @RedTeroR bey.

Gerisi sizde hakim bey. (Korsanfan)
Arada hiçbir benzerlik yok o yüzden.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık