Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Alevlerle İşaretlenmiş Adam Kimdir?

Alevlerle İşaretlenmiş Adam Kimdir?


  • Kullanılan toplam oy
    143
@Smoker resmi çeviri yanık yüzlü adam mı yoksa alevlerle işaretlenmiş adam mı ? Kafam karıştı.Çok şey değiştirir çünkü.Sabo gibi yanmış olabilir yada kutsal köleleri gibi damgalanmış olabilir veya güneş korsanları gibi.
Benim çevirdiğim kaynakta alevlerle işaretlenmiş adam olarak geçiyordu, resmi çeviride yanık yara izi olan adam olarak çevrilmiş. Bir bakıma aynı anlama geliyor.
 
Çevirisi bu şekilde ifade edilince akla direkt Dragon geliyor. Yüzündeki izler yanık izlerine de benziyor, işkenceyle damgalanmış gibi veya sembolik olarak kendi yapmış gibi.

Dragon'un gücü de tarife uyabilir. Dragon'un girdap oluşturduğunu duysak şaşırmayız. Doğa olaylarıyla ilişkili ama net olarak bilmediğimiz bir gücü var. Ayrıca Dragon'un gemisi de çok yaklaşılamadığından tamamen siyah gibi algılanabilecek bir gemi.


@Smoker'ı haklı çıkarabilecek hususlar da var. Kapak hikayesindeki karakter hala açıklanmadı. Tabii eğer öylesine uğramış Shiki falan değilse.
Yine haklı çıkarabilecek bir konu daha öne Roger'ın aniden çıkan fırtınalar vs. sebebiyle yenilmekten kurtulduğunu biliyoruz. Bu da gemideki yumurta veya gemideki bir tayfa üyesi sayesinde olmuş olabilir.Aynı güç girdap oluşturuyor olabilir.
 
Law bir şeyler biliyor ama çaktırmıyor sanırım. Kid konuşunca verdiği tepki. :)

Bende bildiğini düşünüyorum. Şaşırmaktan ziyade daha farklı bir tepki bu. Alev izli adamı herkes arayacak fakat tayfa bulacak. Shanks ve Teach ise farklı bir yol izleyip bulurlar bu adamı. Law bizimkilere söyler belki artık One Piece için bir hedefi kalmadığından.

Ya da Law direk bu adamı arar ama eline ne geçer bu saatten sonra bilemem.
 
alevlerle işaretlenen adamın işareti illa alev yanığı veya alevlere benzemesine gerek yok.


Dragon diyorum sapına kadar.
Yeni karakter kilidi açmaz oda

var mı katılan ?
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık