Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Bir Sonraki Ark Hakkında

Elbaf olmasın da ne olursa olsun. Bir kez daha kurtarılmayı bekleyen 3-5 tane boş karakterin dandik hikayesini okumak istemiyorum. Artık baba karakterleri aksiyon içerisinde görelim.
 
Abi şu an her şey çok karışık ya. Bir rota belirleyebilmek mümkün değil. Düşündükçe karışıyor olaylar.
Spoiler eğer doğruysa şu şekilde olaylar gelişirse süper olur.
Luffy rotadan dönmez bence Law Kid ile çıktılar. Hancock olayından sonradan haberdar olur.
Blackbeard ise kutsallarla bir şey takas etmek için Hancock'u yakalamıştır. Çünkü Amazon Calm Belt'te ve orayı toprak olarak alsa bir işine yaramaz. Belki meyvesi belki kendisi için istiyorlardır.
Takas sırasında bir amiral gelecek. Kutsal ejder işin içinde olduğu için Bb saldırmadıkça saldırmama emrine uyacak. Hancock'un zaten hayatta en son isteyeceği şey oraya gitmek ve iyice bilenmiş.
Tam anlaşıp takası yapacaklarken arkadan bir ses... Bi dönecekler ki gemiler tereyağı gibi kesiliyor! Herkes dikkati oraya vermişken bir klik sesi. Crocodile aralarına sızmış bile Hancock'un kelepçeyi açmış. Artist laflar ediyor iki tarafa da. Mihawk da geliyor olay yerine.
Blackbear bakıyor iki gücün arasında kalmış. Takas edeceği de elinden kaçtı meyvesi de ters hemen topuk atıyor. Amiral de takas olmayacağı için geri çekilmek zorunda kalıyor. Al sana şovun kralı. Hancock da onlara katılıyor.
 
Max 40 bölümlük bir elbafla shanks sezonu var.
Sonra lodestar, raftel ve büyük savaş diye tahmin ediliyor.
Araya ufak arclar girebilir 5 bölümlük falan.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık