Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Zaman Çarkı (Wheel of Time)

800 lira olanı gördüm de "tükenmiş" olarak görünüyordu. 13 kitaplı olanı görmemiştim, sağol ona bakarım. Dediğin gibi e~kitap olarak bakayım daha iyiyse oradan okuyayım biraz.

Onun dışında 13'lü olan set 15'e tamamlanırsa dediğin gibi yakın zamanda oradan alırım.
 
Dizi sezon finali yaptı bugün. Dizi olarak kötü, uyarlama olarak rezalet. İzlemeye elim varmıyor, incelemelere baktım bayağı çöp. Son bölümde savunanlar bile eleştiriyor gibi geldi ama öyle savunanlar var ki onlar ne olsa savunur. Aşırı derecede erkek düşmanlığı ve kadın yüceltilmesi diziye sinmiş, hikayeyi değiştirmiş, loreun ortasına pisliğini bırakmış. Aslına sadık bir Zaman Çarkı uyarlaması izlemek isteyen dizinin fragmanına bile bakmasın, kendine eziyet etmesin.
Edit, yanlış konuya yazmışım.
 
Son düzenleme:
Bunu dediğine pişman olacaksın :), garanti veriyorum.

@Caplino
Egwene üçlü arasında en az kezban olanı, en azından 4-7 arasında. 7. kitapla birlikte Jordan biraz törpülüyor bu karakterleri, 8 ve sonraki kitaplarda kadın karakterler nispeten daha okunur oluyor, evet Nynaeve bile. Nynaeve sonradan favori karakterlerinden biri bile olabilir. Benim oldu şahsen.
Gerçekten de pişman oldum dediğime. 11. kitabı okuyorum ve Perrin'in tam bir erkek kezbanına dönmesi acayip sıktı. Elayne POVları hala irite edici, muhtemelen ileride hikayeye bir katkısı oluyordur ama bunalıyorum okurken. 3 kitaptır taht mücadelesi okuyorum. 10. kitap da en kötüsü bence aralarında, zor bitirdim ve ana hikayeye neredeyse hiç katkısı olmadı. Güncel takip edip böyle bir kitap çıkmış olsaydı Robert Jordan'ın kulaklarını bağayı çınlatırdım.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık