Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Carrot

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Severim.

    Kullanılan: 83 70.9%
  • Sevmem.

    Kullanılan: 34 29.1%

  • Kullanılan toplam oy
    117
Popülerlik anketinde 3. olmuş karakter için iddialı sözler :D. Ayrıca kurgularda yazılı olmayan kural ekipte illa bir iki kızın olmasıdır. 3 kişilik bir grup varsa bir tanesi kızdır vesaire. Zira grup dinamiğine çeşitlilik katması ve kadın okuyucalara da hitap etmesi açısından öneme sahiptir. Yani 3 sap üzerinden ilerletmez kimse hikayeyi sldldldld.
O oyları verenler de Nami'nin kendi serisi olsa alıp okumaz. Nami bizimkilerin yanında tat verir ama kendi başına dediğim gibi bir Zoro, Sanji etmez. Kimse Nami'nin hikayesini okumaz bir Sanji'yi okuyacağı kadar. Okuyan da 2 bölüm alır bakayım neymiş diye sıkılıp salar. O ankette nasıl 3. olduğu da belli de konu o değil.
 
O oyları verenler de Nami'nin kendi serisi olsa alıp okumaz. Nami bizimkilerin yanında tat verir ama kendi başına dediğim gibi bir Zoro, Sanji etmez. Kimse Nami'nin hikayesini okumaz bir Sanji'yi okuyacağı kadar. Okuyan da 2 bölüm alır bakayım neymiş diye sıkılıp salar. O ankette nasıl 3. olduğu da belli de konu o değil.
Aşağı yukarı sevilen ideal kadın özelliklerini gösteren bir tip Nami. Korkak olması dışında. Ama budanabilecek bir özellik.
 
Bu varken olamaz.
Bepo'yu daha çok severim. İkisi detemiz ve saflar. Ama Bepo önce sulong öğrensin. Varlığı yokluğu belli olmayan çapsız tayfada sağ kol olması bir şey ifade etmiyor.

Tayfaya gelme ihtimali neredeyse olmayan üye.

Şimdiye kadar tayfaya katılan herkesin bazı ortak özellikleri var. Oda'nın bu konuda kullandığı bir şablon var.


1. Orijinal, uzun ve acıklı geçmiş. Bu neredeyse tüm tayfada olan bir şey. Tayfaya katılan tüm üyeler önce geçmişi belirsiz ancak merak uyandırıcı tarzda tanıtılır. Sonrasında ise geçmişi açılır. Çoğu tayfa üyesinin geçmişi biraz sulandırılırsa kendi başına serisi olabilecek kadar derindir.

-Carrot? Böyle bir geçmişi yok. Minklerin arasında doğmuş nispeten sıradan bir hayat yaşamış birisi. Şimdiye kadar bu küçük tavşan kızın ilginç ve geniş bir geçmişi olduğunu ima eden bir şeyle karşılaşmadık.

2. Tayfaya katılan her üyenin rotacı aşçı şucu bucu tarzında bir zanaatı var. Bunun tek istisnası Zoro olsa da onun da gayriresmi bir ikinci kaptan mevzusu var.

-Carrot? Koyabileceğimiz bir alan yok kendisi.

3. Tayfaya katılan her üyenin bir hayali var. Bu hayal ise güçlü biçimde kendi geçmişinden beslenen ve Luffy'nin başarılı olmasıyla bağlantılı bir hayal.

-Carrot? Eh Oda isterse sallar bir şeyler. Ama şimdiye kadar ne bunun göndermesini gördük ne de bunun besleneceği bir geçmiş.


Zaten tayfada bir insansı hayvan var. İkincisine gerek yok. En fazla Vivi gibi fahri hasırşapkalar üyesi sayılır.
1- Carrot'un hikayesi ile ilgili henüz bir şey duymadık. Anası babası havuç yerken ölmüş diyorlar : )) Pedro ile ilgili FB'leri zaten cevpte.

2- Gözcü olacak. Yeri gayet sağlam.



3. Tam olarak Carrot'u özetlemişsin. Carrot'un geçmiş Pedro'ya bağlı. Pedro'nun amacı da şafağı görmek, buna hizmet etmekti. Bunu Carrot yapacak işte. Bu da doğrudan Luffy'nin hayali ile ilgili. Bu açıdan da fazlasıyla sağlam.

+ Korsan Tayfası benzerliğinden yola çıkarsak da mink bulunmalı. Onun da ötesine geçersek Minkler Kozuki hanesi ile olan kardeşlik bağının nedenini, gerçek tarihi ilk elden öğrenmeli. Oden bunu günlüğüne yazmadı (bildiğimiz kadarıyla) ve Neko ve Inu öğrenmeden önce gemiden indi. Bu da tayfaya bir minkin geleceğine işaret.

Yani Oda istedikten sonra hiç ama hiç zorlanmaz.

Tabii Carrot mutlaka tayfaya gelecek demiyorum ama yeterince alt yapı hazır. Tek sorun tayfaya katılma ihtimali ve alt yapısı olan bir çok karakterin olması.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık