Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Kaido’ya Son Vuruşu Kim Yapar?

Kaido’ya son vuruşu yapacak kişi kim olur?

  • Luffy

    Kullanılan: 87 62.1%
  • Zoro

    Kullanılan: 30 21.4%
  • Oden

    Kullanılan: 8 5.7%
  • Big mom

    Kullanılan: 3 2.1%
  • Diğer

    Kullanılan: 12 8.6%

  • Kullanılan toplam oy
    140
Smoker’ın paylaşımından sonra Sanırım bir sonraki bölümle birlikte kaido’nun öleceği anlaşılıyor.

Böylelikle oden ihtimali düşerken big mom bahsi de kuvvetleniyor.
Smoker'ın paylaşımı spoiler niteliği taşımıyor. Sadece, seri hakkında güzel tahminler yazan bir kişinin tahminlerini aktarıyor.
 
Bu noktada sanırım bir açıklama getirmem gerek. Başlığı açarken öldüren son vuruş şeklinde düşünmüştüm. Nitekim kaido’nun olayı ölememesi. Adam ölmüşlere imreniyor resmen.

Onun dışında toki’nin kehanetinde kaido düştükten sonra wano’yu uzun bir kış kaplayacak diyor. E denizcilerin gelip kaido’yu almayacakları da malum. Denize mi dökecekler bu adamı. Ben sanmıyorum ki bu adam bu arkta öldürülmesin. Ne yapacak kendini daha mı fazla içkiye verecek veletlere nasıl kaybettim diye? Ya da hasır şapkaların müttefiği mi olacak yenilince?

aslında ipin koptuğu nokta da bu tam olarak. Kaido eğer ölmeyecekse, ki bu bence çok zor bir ihtimal, bitirici son vuruşu luffy ya da zoro yapar. Şayet ölecekse bunu yapma kabiliyeti olan tek karakter big mom’dır.

Peki şimdi soruyorum big mom’ın oyu neden bu kadar az? Diğer bile daha fazla ya. Momo yonkou’dan daha fazla oy alacak neredeyse. Kendimi parçalayacağım artık.
tabi spoiler niteliği taşımıyor onu biliyorum. Ama bu yukarıda da bahsettiğim şekilde ilerleyecektir bence kurgu. Kaido’nun kesinlikle hakkın rahmetine kavuşması gerek bu bölüm. Orada bunu yapabilecek de iki kişi olacak. Zoro ya da big mom. Oda kalkıp kaido’yu zoro’ya öldürtürse luffy’i çiğnemiş olacak. Demedi demezsiniz:at:
 
Kid+Luffy diye düşünüyordum ama o zaman hesapta Big Mom falan yoktu, bu saatten sonra Luffy yapar. Law'un dövüşse bile dövüşün sonuna kadar dayanabileceğini düşünmüyorum. Zoro kalkarsa belki Zoro+Luffy olur ama düşük ihtimal.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık