Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Sizce One Piece Bozdu mu?

One Piece bozdu mu?


  • Kullanılan toplam oy
    90
Ufak tefek sıkıntılar vardı seride ama bu oden ile birlikte tavan yaptı. Odenin etrafındaki herkes sakat işler yapıyor. Toki zamanla oynuyor. Kınlar dengelerle oynuyor vs.. Bilmiyorum oden gibi biri neden piyasaya çıkarıldı çok garip geliyor bana hala. Odenin günlüğünü bulan kızcağız kendini oden sanıyor momoyu hayatı pahasına filan koruyor. Kaido psiklojik sorunlar yaşıyor :D Daha uzar gider bu tür saçmalıklar.
 
Seri bozalı çok oldu.Zaman atlaması sonrası özgün ark yok.Hepsi zaman atlaması öncesi arkların birebir kopyası.
Zaman atlaması öncesinde bile tekrarlar mevcut ama seriye tümden bakınca Oda'nın Zirve Savaşı Sagasının arcları ve Reverie gibi bir kaç arc dışında her arcın belli bir şablonu izlediğini farkediyorsun.Oda farklı yerler ve karakterler ile insanların sıkılmasını bir yere kadar önlese bile uzun bir süredir takip ediyorsan bu döngünün devam etmesinden sıkılmaya başlıyorsun.Aslında Oda Kubo gibi pek çok sefer tekrar eden biri ama yukarıda dediklerim sayesinde bundan kurtarıyor.
 
Seri komple bir bitsin,eğer sonunu görürsem notunu veririm,One piece'ın.

Şuan için fena gitmiyor tabii arada tutarsızlıklar olmuyor değil.
 
Son düzenleme:
Bozdu biraz ağır kaçabilir bence ama daha kötü oldu diye düşünüyorum.

Fakaatt 1000 bölümü aşan bir seriye göre bence güzel. Bunu şöyle anlatayım. Bir insan artık yaşını başını aldıysa eskisi gibi sağlıklı olmayabilir ama yaşıtlarına göre daha sağlıklıysa takdir edilmeli.

Neredeyse 24 yıldır devam eden, 1006 bölümü çıkmış bir seri için bence çok iyi.

Ha bana kalsa bazı olaylar kısa kesilse şu 1006 bölüm daha az bölüm sayısıyla ama daha kaliteli biçimde işlenebilirdi ama yine de iyi.

Hala bölümü takip ederken hoşnut olabiliyoruz. Çatı savaşı, perde araları, Marco'nun son dövüşü filan gayet güzel.

Bir de bizim haftalık takip etmemiz, değişmemiz, büyümemiz faktörü var. Bunları unutursak Oda'ya haksızlık etmiş oluruz.

O da bize çok işkence ediyor tabii. Bizim ettiğimiz haksızlıktan daha fazla. Ama dediğim gibi yaşına göre değerlendirelim.
 
One piece bozdu mu? Bunun çok net cevabı bence evet.
Sebeplerine gelirsek;
1- Konu tekrarlarına çok ama çok fazla düşülmesi.
-Vivi ile birlikte ağlak prenses gördük. Üzerine Shirahoshi, Rebecca
2- Dram yaratmak için çok fazla boş panel çizilmesi. Luffy'nin bir gittiği adada da dram olmasın kardeşim.
3- Eski özgünlüğün kalmaması. Skypia gibi arcların çıkmaması.
4- Git gide arcların kalitesinin bozulması; Mesela eski arclara bakıldığı zaman, gökyüzü adasına çıkış skypia ardından enies lobby gibi efsane arclar geldi. Hız kesmeden sabaody, impel down, marineford bunlar çok iyi gittikten sonra 2y ara ile OP çöküşü başladı bence. Bunda Marineford'un en çok satan olmasınında etkisi olabilir belki. Balık adam açık ara en kötü arctı benim gözümde. Gerek ağlak shirahoshi olsun gerek arc bossunun çöp olması olsun. Sonrasında punk hazardın daha kısa tutulması faydalı olurdu görüşündeyim. hatta birçok kişinin ceasarın tayfası yerine akainu, aokiji savaşını görmeyi tercih edeceğini düşünüyorum. En azından bir bölüm o savaş çizilebilirdi genel hatlarıyla. Ardından Dressrosa da çok uzadı. Yine ağlak rebecca'nın çok bir hikaye katkısı olmadı. Kyros ve bu ikisi çok uzatıldı. Yine aynı şekilde Dof'a karşı 1v2 dövüşülmesi ve Luffy'nin hakisinin bitmesi hoş olmadı. Tayfanın bölünmesi hiç iyi olmadı. Zou geçiş arcıydı, sanjinin yakalanmasıyla hedefi BM'ye çevirip tüm güçle oraya yüklenmeleri lazımdı. Burada gördük ki Luffy 1.komutanı daha zor alıyor. Ama hedefte yonkou var. BM'ye planın tutmaması daha iyi oldu görüşündeyim. Boss yenilecekse adam gibi yenilmeli planla değil. Yine de ilk olarak BM ile savaşılması gerektiğini düşünüyorum. WCİ'ya gidilmişken tüm tayfa gidip BM'yi de düşürmeliydiler boşa zaman kaybı oldu. Oraya tekrar dönülmeyeceği için şimdi BM'yi kaido'nun yanına getirdi. Bu senaryo hoşuma gitmedi. Ayrıca Luffy'nin ceasara yakalanması, Crackeri güç gösteri yaparak yenememesi, kaido'dan tek yemesi serideki dengeleri alt üst eden şeyler bence.

Daha bir sürü konu duruyor, elbaf, raftel, karasakal, kayıp yüzyıl, İm-sama ile savaş gibi. Daha bir sürü konu dururken gereksiz konu tekrarları görmek istemiyorum. Güç dengelerinin içine tamamen edildiği görüşündeyim. Bu yavaş ilerleyiş bir noktadan sonra sinir bozuyor. okuduğumuz bölümün yarısı boş gibi geliyor.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık