Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] İttifaktaki En Güçlü 3. Kişi

Sizce hangisi?


  • Kullanılan toplam oy
    361
Yamato ancak tayfadan bağımsız kendi macerasına atılacak bir karakter olarak çizilirse çok uçuk kaçık seviyelere gelir yalnız. Tayfaya gelmesini bekleyen, isteyen insanlar biraz alçaktan uçsun bence.
Ortalama güçte adam kalmadı ki. Jack'i minkler paket etti, who'yu jinbei tokatlayacak, sasaki'yi de franky tek ya da yardımla alacak. Yani eğer çocuk bakıcılığına devam etmeyecekse çatıya çıkacaktır.
 
Tecrübesinden dolayı Kid diyorum. Adam 3. kez Yonko karşısında. Artık bir şeyler öğrenmiştir herhalde.
Eğer bu seferde patates olursa, ciddi ciddi beynini de metalden topladığını düşüneceğim.
 
Ortalama güçte adam kalmadı ki. Jack'i minkler paket etti, who'yu jinbei tokatlayacak, sasaki'yi de franky tek ya da yardımla alacak. Yani eğer çocuk bakıcılığına devam etmeyecekse çatıya çıkacaktır.
Ne yaparsa yapsın işte mevzu potansiyel gücü. Benim Yamato the Bebeğim'e ayrı bir sevgim var o yüzden çok uçmasını istemem uçarsa tutamayız tayfada. Gerçekçi olmak lazım. Ama karaktere bir sınır çizilmiş de değil hani. Oda isterse uçurur kimse de bir şey diyemez.
 

Üye silindi 5781

Yamato'nun şu ana kadar ki yaptığı icraatler.

-Ulti'yi tekledi(?).
-Numbers'lardan birine tek attı.
-Sasaki'ye karşı güzel bir dövüş geçirdi.
-Numbers'lara tek atarken elinde gelişmiş haki efekti verilmesi.

1) Ulti'nin teklemesi:
Ulti Luffy ile uğraşırken burada kesinlikle off guard yakalandı. Aynı Zoro'nun Apoo'yu off-guard yakalaması , Apoo'nun da Luffy'yi off guard yakalaması ve Denjiro'nun da Sasaki'yi off-guard yakalaması (Sasakiyi zincirlemişti.) gibi.
Apoo Luffy'yi patlatarak bayılmasına sebebiyet vermişti , aynı şekilde Zoro da Apoo'ya karşı aynı olayı yaptı. Ulti'nin durumu da aynı şekilde geçerli.
983'te tek yiyen(?) Ulti 984'te ayağa kalkıp Yamato'nun peşinden depar atıyorsa bu tek değildir ayrıca bana kalırsa. Saldırı güçlü mü ? Güçlü elbette ama teklemeli bir durum yok bana kalırsa.
2) Numberslardan birine tek atması:
Numbers'ı yenen kişiler , Luffy-Franky-Drake-Yamato...
Franky Drake'ten güçlü , Luffy'den güçlü diyecek çıkar mı? Çıkmaz. Yamato'dan güçlü diyecek çıkar mı? Çıkabilir belki ama değinmek istediğim nokta bu değil.
Roger da Numbers'ı teklerdi ama Franky ile Roger arasında dağlar kadar fark vardır. Matematiksel olarak baktığımızda bile bunu Yamato'nun gücünü övmek için söylemek , Numbers'a devirenlere bakınca anlamsız kalıyor.
3) Sasaki'ye karşı güzel bir dövüş geçirdi:
Kesinlikle doğru , Yamato sadece Sasakiye değil Sasaki'nin yanındakilere de karşı dövüştü. Burada asıl olay Yamato'nun zoan formunu açması ile başlıyor. Zira yamato burada Ulti gibi Sasaki'yi de off-guard yakalamıyor. Birebir dövüşe giriyor Sasaki ile beraber. Zoan formu mantıken Yamato'nun gücünü arttıracak bir form , Yamato da bu yüzden zoanını açıyor. Sasaki kılıcının kınından çıkartırken Zoan'ınını açan bir kişi yani Yamato.
Gördüğünüz gibi Sasaki yeteri kadar istediğini yaptın , şimdi seni durduracağım diyerekten kılıcına davranıyor tam o sırada Yamato zoan formunu açmak için hazırlanıyor.
4) Numbers'lara tek atarken elinde gelişmiş haki efekti verilmesi.
Burada haklısınız gelişmiş bir haki efekti var yalnız şuna değinmek istiyorum. Yamato'yu 3. en güçlü kişi olarak görmek Zoro'dan Sanji'den Jinbei'den güçlü görmektir. Böyle bir durumda 988. bölümde Sanji-King çarpışmasına baktığımızda aynı haki efektinin çarpışma sırasında ortaya çıktığını görebiliyoruz. Yamato'yu şu an Sanji'den güçlü görebilirsiniz buna mantıksız demem , diyemem çünkü Sanji'nin gücünü maalsef ki göremedik buna karşı çıkamam lakin o çok övdüğünüz efekt Sanji'nin King ile çarpışmasında ortaya çıkan bir efekt.

Buraya Jack'in icraatlerini saysam Jack'in icraatleri tek başına Yamato'yu siler süpürür.
Çatıda sulong formlu minklere karşı savaşması ve en sonunda kedi ve köpek tarafından yenilmesi. Aynı kedi köpek ile Zou'da 5 gün aralıksız kapışması. Hemen ardından Zou'dan büyük bir darbe yemesine rağmen hayatta kalması , onun da ardından Fujitora (amiral) , O-Tsuru ve Sengoku (Eski filo amirali)'nun olduğu gemiye hiç tereddütsüz bir şekilde saldırması ve ufak sıyrıklarla atlatması...

Yamato gerçekten güçlü bir çar , uzun zaman sonra gördüğümüz belki en güçlü kadın çarlardan bir tanesidir ona kabulum ama Yamato , bir Jack bir Queen kesinlikle etmez arkadaşlar.
Kaido Yamato'yu bulma görevini Flying Six'e verdiyse Kaido bu görevi uçan altılıların çözebileceğine inanıyordur. Keza King çok rasyonel bir adam Queen'e ''En azından jack ne yapacağını iyi biliyor.'' diyerek Queen'e çatıya çıkmasını iğnelemiş ve Flying Six'i arayarak olayları iyi koordine eden Katakuri misali bir adam. Bu Uçan altılıları görevlendirme direkt olarak King'in aklından çıkıyor ki Kaido ''King çağırdı.'' diyor altılılara. Eğer King Yamato'yu altılıların ele geçireceğini düşünüyorsa Yamato Flying Six-Kumandan arası bir yerdedir. Ne kumandanı harekete geçirecek kadar güçlü bir karakter ne de Flying Six'i geçirmeyecek kadar güçsüz bir karakter. Ki King'in Wano'ya girmek üzere olan Big Mom'u durdurmak için kendi isteği ile gitmesi olayların zorluğunu ve güç olma durumunu iyi analiz eden bir karakter olduğu anlamında gösteriyor.
Yamato Flying Six kadar güçlü hatta ondan da güçlü olabilir ama bir yonkou kumandanı kadar güçlü olacağını sanmıyorum.
Bu adamlar 20 yıldır korsanlar , Yamato Wano'da otururken Kaido tayfası ile beraber sefere çıkıyordu. Queen'i Drake ve Sanji'nin beraber karşısına koyan kişiler Yamato'yu tek başına Queen'den nasıl güçlü olabileceğini iddia ediyor onu da anlamıyorum zira Drake flying six ve numbers teklemiş birisi. Yani Yamato'yu kıyasladığınız makamda ve yamatonun yaptığı bir şeyi yapmış bir karakter.
Bilemiyorum Yamato'nun olduğu yerleri tekrar okudum da güçlü bir karakter olduğunu ama gene de bir kumandan etmediğini anladım.
off-guard ultiyi anlık tekledik tebrikler. Tıpkı Apoo'nun luffyye yaptığı gibi.
Apoo>Luffy oluyor sanırım. Konuşması hiçbir şey farkettirmiyor.

Luffy'nin g3'lü hali Kaido'ya ne yapmıştı pek hatırlamıyorum :D , Luffy'nin amacı çatıya çıkmak , Page one ile Ultiui yenmek değil.

Aynı Ace ile zamanında Jinbei denk kapışıyor. Jinbei Zoro'dan Kid'den güçlü mü diye sorarım.

Devi Franky de tekleyebiliyor.

Buna eyvallah Yamato dayanıklı çar , güçlü de bir çar zaten.

Meyvesiz Yamato , Sasaki karşısında meyve formuna geçiyordu. Yani Sasaki'nin kendisini zorlayacağını biliyordu.
Teşekkürler.
Yayında bunu kesinlikle konuşucaz bu arada. Böyle keyfi çıkmıyor , MoP ile Çerlo da benimle aynı fikirdedir yüksek ihtimalle 3v1 yap da aklın başına gelsin
@Chris
Eğer böyle arguman sunmayıp başka konulardaki düşünceleri bilip bilmeden kafanızda olduğu gibi iddia edip tartışmaya girmek istiyorsanız girmeyin. @Monkey D. Dragon keza özelden konuştuğum birkaç kişi ile gayet argumanlarımızı tartıştığımız bir tartışma döndürdük. Yamato potansiyeli olan bir karakter eğer Yamato acayip güçlü çıkarsa niye çıktı demem ama üzülürüm.
''Sen şunu dedin bundan daha mantıklı bu'' gibi bir tartışma stili yok. Zira o dediğin şey bile benim tam olarak demek istediğim olay değil.
Queen , Sanji karşılaşması olacaktır ama Sanji'nin yanında dövüş başı en az 1 kişi bekliyorum , benim düşüncem böyleydi. Son vuruşu da her Arc. karşılaşmalarında olduğu gibi öne çıkan (veya başrol) kişi atar yani Sanji. Bu konu ile tartışmayıp farklı fikirlere laf atacaksanız olmaz öyle.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık