Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Sabo

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Severim

    Kullanılan: 212 79.1%
  • Sevmem

    Kullanılan: 57 21.3%

  • Kullanılan toplam oy
    268
Bölüm konusunda bahsi geçtiği için biraz Sabo'dan bahsetmek istedim. Oraya yazdıklarımı buraya da yazayım.

Şu efsane sahneyi hatırlayalım. Dof, Cracker ve Kata gibi hayvanatları bile ücretsiz seyahate çıkaran G4'ten zerre etkilenmeyen Kaido,sırf janjanlı hakiden dolayı G4'ten çok daha zayıf olan G3 saldırısı ile yerleri öpüyor.

Bir sonraki bölüm;
Kaido'yu indirmeye gelen novaların şaşırmaları... Kaido'ya efsane isimleri hatırlatması... Ulan neymişsin sen be janjan!!!!

Devam edelim.
Aslında yorum yapmaya bile gerek yok, sadece görüntüler yeter ama yapalım yine de. Sabo burada ne yapmış biliyor musunuz? Luffy'nin g3 ile abanması gibi abanmamış bile. Sadece ellerini yere değdirmiş ve yapıştırmış janjanı. Sonuç? Sonuç ortada. Efsanelerin kullandığı hakiyi Sabo çoktan yalamış yutmuş anlayacağınız. Mera mera diye dalga geçiyoruz falan ama bu kardeşimiz meyvesiz haliyle sırf fiziksel yetenek ve haki kapasitesi ile bugünlere gelmişken üstüne de mera mera'yı yiyor.

Hiç öyle üç kardeş, çocukken Ace ile denk gidiyordu, Dragon gibi bir adamın eğitiminden geçti, potansiyeldi falan o konulara girmiyorum bile. Sırf onlar bile Sabo'nun seviyesini tahmin etmemiz için yeter ama ben sadece mangadan örnekler vererek açıklama yapmak istedim. Şimdi bir daha düşünelim bakalım bu kardeşimizin seviyesini. :a:
Aynen baya güçlü.Akainudan tek değil de iki yer gibi duruyor.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık