Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 999: Seni Beklerken Mayaladığım Sake

Bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz?

  • Muazzam

    Kullanılan: 144 55.8%
  • Normal

    Kullanılan: 80 31.0%
  • Boş

    Kullanılan: 34 13.2%

  • Kullanılan toplam oy
    258
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kardeşi ölüyor tepki vermiyor, oğlu ölüyor tepki vermiyor... Oğlu yakalandı diye Denizci Karargahını basan adama yakışmıyor bence bunlar.
Ama geç haberleri olmuş zaten ölmüş tanıdığı herkes. Bu adam iyilik meleği değil sonuçta. Belki Momo ölmeden ortaya çıksaydı yardım ederdi ama Wanoyu kurtarsa bile kime verecek. Halkıda yozlaşmış Kaidoyla beraber. Sadece fakir olanlar Kaidoyu istemiyor. Gerisi tanrı gibi görüyor adamı. Birde Oden'i tanıyan ona biat edenler memnun değil adamdan o kadar.
 
Bu bölüm bana Kaido ve Beyazsakal'ın tanışıkken Kaido'nun yine çok güçlü olduğu düşüncesini oluşturdu :) Kozuki Oden ve Kaido izlediğimiz en büyük korsan vs'si olabilir, tahminen direkt olarak iki yonkou kapışmış. Acaba bu üçlünün lakaplar Rocks döneminden kalma mı?
 
Beyazsakal Wano halkinin kendi kaderini belirlemesini istemis olabilir. Sonucta Wano daha oncesinde bagimsiz bir yer. Gidip Kaidodan alsa ne yapacakti. Oden olmus zaten. Momonosuke nin yasadiginida bilemez. Bu yuzden gidip savasmasi mantiksiz olur. Bir de henuz bize anlatilmayan Kaido,Mama, Beyazsakal uclusunun iliskisi var. Mama ve Kaidonun birbirleriyle olan muhabbetini goruyoruz ama Beyazsakalin bunlarla nasil anlastigi ve ayni takimda oldugu henuz bilinmiyor.
 
Bölümde Kaido ve üç yıldız üye nereye gitti? Bu adamlar nereyi basmaya gittiler bu kadar kuvvetli? Hangi yonko adası veya Mariojois'mi merak ettim. Bu dörtlü bir anda nereye gittiler cidden merak ediyorum.
 
Yamato o da bir D. dediğinde günlüğe bakıyor.D. lerle ilgili sır o günlükte yazılı bence arc sonunda açıklanacak bu olay
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık