Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Kozuki Oden ve Kaido Arasındaki Güç Dengesi

Sizce hangisi?


  • Kullanılan toplam oy
    210
Öncede sonrada Kaido bence.İkiside birbirine temiz vuruş atmasına rağmen sonuç ortada.Bide Kaido öyle yaraya rağmen darbesi Odeni indirmeye yetti.
 
Oden ve Kaido dövüşünde hikaye gelişimini göz ardı edenler var. Odenin yenilmesi gerekirdi. Mangaka isteyseydi Kaido Odeni temiz bir vuruşla yere sererdi. Tartışmaya gerek kalmazdı. Oda neden bu yolu tercih etmedi. Bunu bi düşünmek gerek.



Kaido Odene vururken Oden ona bakmıyordu bile. Bu durumda nasıl Kaido Odenden daha güçlü denebilir. Aksine güçsüzki böyle bi durumdan istifade etme gereği duydu. Evet Oden istemeden olsada hata yapmış neticede dövüşü kaybetmiş.

Güncele gelelim Kaido o günü neden unutamıyor. Mangaka neden Koidonun Oden korkusunu ısıtıp ısıtıp önümüze bırakıyor. Sadece Odenin onu yaralaması mı bu kadar tırsmasının dehşete kapılmasının sebebi...
Hatırlayın, Kınların topluca ilk saldırısında Kaido korkudan çığlık atmış, Bm Kaido öldü mü? diye sormuştu. Kaido o anda öleceğini düşündü. Aynen 20 yıl önce Odende olduğu gibi. Ama Odenle devamı gelmedi. Kınlar ise var güçleriyle saldırdılar sonuçta Kaido Siz Oden gibi değilsiniz onun gibi bir samuray bir daha gelmez dedi. Üstüne şu panelleri bir daha hatırladı. Yani hile olmadan kazanamacağı anı.
 
Bence Kaido, dövüştüklerinde kıl payıyla da olsa daha güçlüydü ancak Odenin de dövüşmek için çok daha geçerli bir nedeni vardı. Yenilse bile Kaidoyu çok daha kötü yaralardı ve Kaido WBden beter bakıma muhtaç kalırdı.
 
Kaido bunu söylüyor zaten. " Eğer 5 yıl önce dövüşmüş olsaydık beni yenerdin. Benden güçlüydün. " gibi bir şeyler diyor. Yanlış mı hatırlıyorum??
 
Kaido bunu söylüyor zaten. " Eğer 5 yıl önce dövüşmüş olsaydık beni yenerdin. Benden güçlüydün. " gibi bir şeyler diyor. Yanlış mı hatırlıyorum??
Evet öyle dedi de onu sadece 1 vs 1 olarak değil, aynı zamanda ordu savaşı olarak söyledi. Shimotsuki, Hyogoro gibileri arkana alıp kapışsaydın bizi yenerdin gibi bir şey söyledi diye hatırlıyorum. Ama tabi ki bireysel güç olarak da demiş olabilir.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık