Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Solo Leveling (Final)

Bölümle alakasız olarak bir yorum yapacağım. Seriyi en başından beri mangadenizinden okuyordum ama biraz abartmışlar çalınmasın diye koydukları önlemde.

Onun dışında bölüm efsaneydi. Öteki haftayı sabırsızlıkla bekliyorum.
 
Birkaç bölüm içinde açıklanacak aslında olanlar ancak şöyle anlatayım. Gerçi noveli okuyalı neredeyse 1 yıl oluyor çoğu detayı unutmuş veya yanlış hatırlıyor olabilirim.

Egemenler ve Hükümdarlar denen 2 tür varlık var. Bunlar birbirleriyle sürekli savaşıyor. Detayına pek girmeyeceğim neden savaştıkları anlatılacak zaten. Bunlardan birisi de gölge egemeni. Bu gölge egemeni aralarında en güçlüsü. Egemenler buna ihanet edip öldürmeye çalışıyorlar. Bu yaralanıyor. Buradaki melek heykeli olan kişi ise mimar denen birisi. Gölge egemene yeni bir beden arıyorlar beraber. Ama daha önce güç verilen herkes ölüyor, hiçkimse bu gücü kaldıramıyor. Sonra bu mimar dünyadaki oyunlardaki gibi bir sistem kuruyor. Böylece taşıyıcının vücudunu zamanla görevler yaptırıp seviye kastırarak gücü kaldıracak seviyeye çıkarıyor. Bu ikiz zindandaki amaç ise mimarın Jinwoo’nun bedeninin içindeki gölge egemeni uyandırmak ve tamamen gölge egemene dönüştürmek. Yani Jinwoo’yu yoketmek.

Buradan da Jinwoo’nun neden en güçlü olduğu anlaşılıyor. Diğerleri, S rütbeler dahil güçlerini bu hükümdar ve egemenlerin yancılarından alırken Jinwoo direk egemenin gücünü alıyor.

Bu arada İgris eski Gölge egemenin ordusunda komutandı. İgrisin amacı Jinwoo’yu test etmekti güce layık mı, taşıyabilir mi diye. Hatırlarsan orada gölgesini uyandırırken 3. denemede Jinwoo “eski kral öldü, yeni kralı takip et“ diyordu ve igris o şekilde uyanıyordu. Burası da aslında güzel bir detay olmuş.
 
Sonra olacaklar hakkında spoiler versin biri beni etiketleyip.
Spoiler içerir!
İlk eleman geçen bölümlerde gördüğün Japonya'daki geçiti durdurabilmesi için irtibata geçiliyor. Çünkü Japonyan'ın Jeju'dan sonra rankerların çoğu mefta oldu. En güçlü elemanıda mefta olunca bu baskında yardıma muhtaç hale geldiler. Tabi oda geçit kapısını tutamayacak bizim eleman kapıdan çıkan giant golemleri yok edecek.
Reisle ilgili konu ise; sistem yüzünden çok zor durumlara düşünce sistemi yok etmek istiyor. Haliyle gücü aldığı, tanrı sandığımız elemanı yoketmek istiyor. Ama onunda bir hizmetkar olduğunu öğreniyor. İçsel bir yolculuğa çıkartıyor bizim elemanı. Gücün nereden geldiğini @Trafalgar_Law açıklamış zaten. Onları falan öğreniyor.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık