Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

One Piece "magazine"

Daha demin Luffy yaptı diyordun reyiz... Yukarı da yazdım Adamın Arlong karşısında söylediği sözler belli... Tüm tayfa çaba sarf etti bunun için... Ayrıca Momo yerinde kim olursa olsun ne demek yav...? Momo var işte başkası olsa onu konuşurduk zaten... Ne olursa olsun Samuraylar Momo’ya boyun eğmeye hazırdılar... :d
Reis yakını göremiyorsun artık herhalde?:D Bak, konu ile alakalı mesajlarım:

Ulan Momo'ya bak sen!!! Luffy'siz adam toplamaya başlamış artık.D:
Komik gerçekten. Oralara Luffy'siz gelmiş demek....Vay anasını sayın seyirciler. Gün geçiyor neler öğreniyoruz.:D
Luffy'siz yapamazdı demek= Luffy yaptı demek mi oluyor?:D

İkincisi mesajında koyulaştırdığım yerin ne amaçla söylendiğini anlamamışsın.:( O samuraylar Momo'ya Momo olduğu için değil, Koziki Klanından birisi olduğu için o saygıyı gösteriyorlar. Momo bunu kendisi söylüyor zaten. Onların gördüğü ben değil, temsil ettiğim şey diye.
 
Luffy ve Sanji fanları ne kadar güzel geçiniyorlar. Luffy ve Zoro'nun fanı olan adamların maruz kaldıkları yorumlara bak. :artiz:
 
Reyiz kimse Luffy’nin sıfır katkısı var demedi ki zaten...? Ayrıca bak hala Luffy’siz diyorsun... o zaman Luffy de tayfasız gelemezdi...? :D
Luffy bu noktalara tayfasız gelemezdi, evet. Çünkü bunlar belli bir amaç için toplanmış kişiler ve herkesin yapması gereken şeyler var. Momo'nun durumu ile bu değil. Benim bahsettiğim olay şu ve şunun gibi sahneler:
Yani öyle Nami ve Robin ile beraber banyo yapıp uyuduğu sahneler değil.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık