Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

662: İki Güç Karşı Karşıya! Hasır Şapka ve Gök İblisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Alpamis

Olaya son vermeye geldim.En dayanıklısı Luffy'dir.Tamam konuyu kapatın beyler :D
 

Roronoa Zoro

Auwww.

Benimle tartışmıştın da sorun şuydu Law bile kalkamadı modundaydın.Amiral tek saldırı yapıp gidiyor.Devam etse kolayca haklar.

Bu adamın basıncı hep aynı orantıda değil.Law diyor ki bir an olsun HAFİFLETMEMELİYDİN yer çekimini.Yani başlarda kaldıramayacağı bir tonda iken sonradan tüymesini sağlayacak tonda.Zoro'ya yaptığı kumarhanede çöplere yaptığı ile aynı görünen.Bunun en güçlü saldırısı olmadığını tek düşünen ben değilimdir herhal.Ve daha önemli bir fark da şu: Law 2 saat biri amiral diğeri amiral dengi 2 adamla cebelleşmesine rağmen kurtulabiliyor.Law adamlar tarafından ciddi şekilde hırpalanıyor,bunun yanı sıra meyvesinin de çok fazla enerji harcamas var.Öyle ki Dof hala mı kaçacak gücü var diyerek bunu dile getiriyor.Sapasağlam ve tek saldırı yemiş Zoro ile kıyaslamak çok mantıklı olsa gerek.Hoş o derece hırpalanmasına rağmen tüyebildi Law.

Neyse bölümü izleyeyim ben de.Reisi uzunca bir süre göremeyeceğiz :(
O saldırının tek kullanımlık olduğunu, sürekliliğinin olmadığını söylüyordun. Eziklere kullandı diye güçsüz saldırı mı ilan ediliyor? Kizaru ışın tekmesi atıyor, Akainu çöplerin kafasına gökyüzünden magma yağdırıyor, fakat Fuji kullanınıca eziklere kullanılan saldırı kullanmış oluyor he mi? :D Bırak bu işleri. Adamı yere yapıştıran saldırı mı daha güçlüdür, yeri basınçtan patlatıp daha derin tabakada tutan saldırı mı? Beyin bedava.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık