Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 981 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Apoya bak, kidide kesti iyimi. :D haha ne zorluk cikardi kolpaci ya, yalniz bizimkilerin kulaklarini kapatmasi kid ile birlikte efsane sahne. Kid'i seviyordum, iyice sevdim.
Sanji baya sekil duruyor, aksiyona girecek gibi sağlam.
 
Apo show devam Kidde kesilmiş. Apoya onun gibi biri lazım uzaktan savaşmak için, bizim şaklabanlar neden saldırmıyorlar anlamadım...birini mi bekliyorlar.

Kapakta Lütfünün elindeki kılıç hangisi aceba...

Sanji Dj olmuş iki Dj karşı karşıya ....
 
Son düzenleme:
Ama aradaki fark şu Luffy'nin g4'ü power up olarak ortaya o arc çıkmadı. Zaten var olan gücünü kullandı. Doflamingo'ya karşı ilk kullanışında power up olarak ortaya çıkmadı bu güç. Çünkü öncesinde zaten var olan bir güçtü eğitimde kapmıştı olayı. Bir tek Katakuri karşısında yeni bir güce ihtiyaç duydu. Zoro ise eğitimden farklı olarak power up aldı. Bu Sanji'nin giysi ile power up alması gibi bir şey. Sınırı belki de gördüğünüz kadarıdır nasıl Sanji'ye sınır bu şekilde biçiliyorsa. Sizin sıkıntınız Zoro'ya eğitimde Luffy kadar power up almış olma ihtimali biçmeniz. Luffy yeni teknikler kattı diye Zoro da farklı teknikler çıkararak güçlenmiş olmak zorunda değil. Bu adam 2 kılıçlı iken sırf 3. kılıcı elde edip rakibinin işini bitirmek adına kendisine girmiş kılıcı sıktı. O noktada beklediğiniz tekniklerden birini yapması gerekirdi. Zaten arc'ındayız. CC, Monet ya da Doflamingo'ya kadar olan başkaları için g4 gerekmiyordu. G2 ve g3 teknikleri de zaten onları indirecek bir güçtü ki CC'yi indirdi.
Yani Zoro geriledi ve Ashura yapmayacak artık. Yeni teknik de geliştiremedi hiç. Aynı tekniklere haki eklemeyi öğrendi sadece iki yılda? Tayfadaki herkes yeni şeyler geliştirdi Zoro, Ashura yapmayı bile unuttu :) Amma kalın kafalıymış bizim yeşil.

Koyu kısmı zaten bir önceki mesajımda açıkladım. Luffy de zor durumlara düştü ve Dof'a kadar sakladı gücünü yine de. Orda balık adam adası yok olmak üzere g4'e geçip tek atmıyor Hody'e. Punk Hazard'da zehir her yeri sarmış. G4'e girip hızlıca bitirmiyor kimsenin işini. O zamanlar da bazıları Luffy'nin en güçlü tekniği g3 gatling diye iddia ediyordu. BM'ye meydan okuduğunda g3 gatling yapıp yenebilir Luffy falan diyorlardı.

Ayrıca ben mesajın sonunda Zoro'yu o kadar güçlü beklemediğimi eklemişim zaten. Keşke son kısmı da okusaydın. Senin problemin tahmin ettiğin bir şeyi ya da olmasını istediğin bir şeyi argümanın varmış gibi sunman. Halbuki ikimiz de Zoro'nun eğitimden Jack kadar güçlü dönmediğini düşünüyoruz. Luffy'e meyve ile güçleniyor dediler, hmm Zoro Enma ile güçleniyor diyeyim, onu da öyle abartayım ki Enma %90, Zoro %10 olsun.

Son olarak siz dediğiniz kişiler beni ilgilendirmez. Başkalarının dediği şeyleri bana sunma. Ben hiçbir Zoro fanı arkadaşı temsil etmiyorum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık