Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 981 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir de Pell gelirse Bir kayak partisi daha olur.
Perospero: Cobra'nın sağ kolu'nun burada ne işi var ?
Big Mom: Lütfen gemiye dokunma Alabastayı zengin ederim.
Pell gemiye tekme atar.
Big Mom Korsanları: Vıyyyy!! :flaugh:
 
Görüyorsunuz değil mi. Koskoca BigMom' on önünde onlarca insan var ve kadın çoppam ile tankın içindeyken bile göz teması kuruyor.
Çoppa guard point = Yonkou Bigmom
 
Oda sanki marinefordda Marcoların gücünü tam gösteremediö bir dahaki çizişimde gerçek güçlerini göstermiş olacağım demişti.
Şaka maka şuan adada en güçlü 10 korsandan 5i var işler ilginç hal alıyor. Commander seviyesi olabilecek 2 kın, gelmişlerse jozu, vista. Smothie, snack flying six lideri. Ve kid, law, zoro, drake gibi adamlar var. Ada şuan en güçlü korsanların yarısını oluşturuyordur.
 
Marco'nun adaya gelmesi Allah'ın emri gibi bir şeydi zaten. Niye geldi nasıl geldi çok rahat açıklar mangaka sıkıntı değil. Yanında, kalan Wb korsanlarını da getirmiş olsun hepsi lazım. Marco vs King muhabbeti yapan arkadaşlar nasıl bir yanlışın içinde olduklarının farkında değil. Böyle bir israf yok. OP evreninde amiral seviyesi veya üstü adamlar hariç Kaido'yu en iyi tanklayabilecek kişi adada şu an ve milletin derdi kuşların gökyüzündeki sürtüşmesini görmek. Marco'nun King'e dalacağı senaryoda Kaido dövüşüne eklenen 4. isim de Zoro :/ Law giriyor dövüşe Zoro neden giremesin denilmiş. Şimdi şunu idrak etmek lazım, kiminle neyle dövüştüğünüz önemli değil bir ekip kurulacak ve o ekip kendilerinden çok daha güçlü bir düşmanla yüzleşecekse Law'ın meyve yeteneği sayesinde içinde bulunduğu ekibe yapacağı katkı >> Zoro'dur beyler. Zoro Jack'i alsın ya da ver yanına güçlü birini King'i indirsinler sadece itibar kasmaktan çok daha fazlasını yapmış olur bu arc. Arada bir yerde Oden'in selamı var babında bir kesik atar Kaido'ya sonra hayırlı işler.

Marco hem kendini hem de yanındakilerini iyileştirebiliyor. Uyanış açtığında ve gücünün sınırlarını zorlayarak dövüştüğünde bu iyileşme etkisi de artacaktır. Kaido dövüşü için olmazsa olmaz adam resmen. BM de veletleriyle birlikte aquapark challenge yapsın. Paso yüksek bir yere çıkıp kayıyorlar denize doğru.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık