Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ubisoft’un birinciliği kaptırması normal ya. Bu biraz cdpr’nin hayvanlığı.

Valhalla hakkında söylediklerine bakarsak serideki en güzel şeyleri almış gibiler ama konuşuyorlar sadece. Black flag gibi exploration da var social stealth da var. Bi de karakter baya insan olacak diyorlar. Yarı tanrı gibi şeyler yapmayacak. Baya “grounded” kelimesini kullanmışlar.

bu oyunla toparlar baya. Ama cyberpunk varken birincilik hayaldir artık.
 
Ea games de red alert 1, tiberium wars a falan remaster yapıyormuş. REMASTER. 90 lar oyununa. İnsan şunu açıklamaya utanır be. 16 bitten 32 bit e yükselttiğiniz için teşekkür ederiz. Görseller müthiş olmuş. Birde 4k falan demiş gerizekalılar ya.
 
Merhaba beyler Ac valhalayla birlikte gözümde büyüdü ve merak ettiğim bir oyun oldu daha önce oynamadığım bir seridir kendisi.Nedenine gelicek olursak türe olan uzaklığım diyip gecebilirim herneyse dedim bari ilk oyunlarına bi serisine bakayım birinci oyunu oynadım altyazı olmama ve uzun diyologlarla birlikte oynanış olarak da pek sevmedim açıkçası.İkinci oyuna geçtiğimde ise hikayesi içine çekmeyi başardı beni e oynanış olarak da pek farklı deģildi ama benim için yeterli değişim var demiştim ki...
Oyunda ilk iki saat sonra bu ailemizi şehirden kaçırdıģımız yere geldim görev tam bitti derken ara sahne girdi ve ara sahne bitince yükleme ekranı olan boş beyaz odanın içine girdim ve bir daha o yükleme ekranından çıkamadım. İlk başta sağa sola koşayim bilgisayar yavaşlamıźtır oyun eski diye düşunüyordum ama ne yaparsam yapayım ne kadar beklersem bekleyim o yükleme ekranı bir türlü geçmedi.
Bir çözümü bir yolunu bilen varmı yardimcı olabilecek bir bilgisayar kurdu mesela ? :alkis:

Bu arada oyun orjinal değil ve evimde yaklaşık iki haftadır internet yok . Olsa bu kadar umursamazdım ya da yeniden indirirdim bilmiyorum ama oyunsuz da kaldım ve internette olan sorunun yapılması da yaklaşık bir 15 gün kadar sürecek.
 
Keyfini çıkarmana sevindim. Gerçekten öyle ve bunu olabildiğince insanla paylaşmak lazım lan beni buna itiyor bu oyun. Üç farklı sonu görüp, bütün yan görevleri yapıp DLC'yi bitirip zindanları da hatmettinmi dostum? Yoksa bitmemiştir daha
Evet tamamı ile bitirmeye çalıştım, son da gehrman ve ay yaratığını öldürüp sümüklü böceğe dönüştüm. Böyle oynayınca uğraştırdı baya opsiyonel boss ve opsiyonel sonlar derken.
 
Evet tamamı ile bitirmeye çalıştım, son da gehrman ve ay yaratığını öldürüp sümüklü böceğe dönüştüm.
Dikişli beybisinin kollarında evrim geçirmeyi beklemek, ne kadar garip bir hissiyatlı lan öyle. Aradan zaman geçince farkla buildler yapıp farklı silahlarla gene oynamak istersin herhalde, satmayı düşünmüyorsan oyunu bu yüzden silme derim.
 
Dikişli beybisinin kollarında evrim geçirmeyi beklemek, ne kadar garip bir hissiyatlı lan öyle. Aradan zaman geçince farkla buildler yapıp farklı silahlarla gene oynamak istersin herhalde, satmayı düşünmüyorsan oyunu bu yüzden silme derim.
Bende ps4 yok malesef elime geçti bu aralar direk oynamak istedim Bloodborne'yi oynamadığım o kalmıştı. Tatlıyı sona saklamıştım.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık