Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 979: Aile Meselesi

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    185
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oğlum Şogun yazmışsın ya aklıma getirdin. Bu Kaidou'nun oğlan Yamato belli ki Wano kökenli. Kaidou Oroçi'yi satıp oğlunu şogun yapacak belki de. Böyle olursa güzel olur bak.
Satsa satardı şimdiye. Orochi güzel bir piyon. Oğlu shogun olsun olmasın Wano onların zaten.

Bu arada Yamato ile Momonosuke ana bir kardeşmiş. xd
 
Off off çok büyük savaş olacak ...Kadio vs Luffy savasi bence serinin zirve savaşı olacak .Buna sonradan yapılacak savaşlar dahil bence . Kaido hem güç hemde karakter derinligi bakımından saf kötülük barindiriyor.Roger i yenmiş kadar olacak yani .

Luffynin şu anki gücü anca Kaidoyu gidiklar.Gear 5 şart . Hatta belkide uyanış . Ama gear 5 i bulsa kullanirdi.Belli ki uyanış sayesinde göreceğimiz bir teknik olacak.Uzaktan bakınca bölümler gayet iyi gidiyor .Tek sorun sabirsizligimiz :artiz:
 
Pound yaşıyorsa fiyasko olur. Ölmesinden dolayı değil sadece. Pound çok güzel bir sahnede öldü. Hem duygusaldı hem de iyi çizilmişti.

Şimdi kızı ve torunu için kendi canını vermesinin duygusallığı kaybolacak. Hele torununa gülümsemesi, ölürken kravatını düzeltmesi. Ya tüm bu fedakarlığa rağmen Chiffon'un kendisi için ölen babasından bihaber olmasının burukluğu?

Şimdi o bölümü okumak hiçbir anlam ifade etmeyecek. 2 kız kardeş ve babalarının kavuşması şu hoş ve duygusal sahnenin yerini tutamaz.

Öldürmek maksadıyla keskin bir silahla kendisine saldıran Oven'dan kurtulmasına girmiyorum bile.

Oldu olacak Wb ile Ace gelsin Akainu'yu dövsün hepimizin üstüne de gökten 3 elma düşsün.
 
Yamamato ile Smoothie hayırlı olsun. 2 vakte kalmadan evlendirilir bunlar. Bizimkiler dügün basmayı sever.
 
Linlin doğum yaptıktan sonra 4. çocuğu yani Yamatoyu Kaido alıyor. Kaido "Linlin 3 çocuğumuzu aldın. Bırak bu bende kalsın."
Linlin "Ben aile imparatorluğu kuracağım. Hiçbir evladıman ayrılmam. Anayım ben ana. Çocuklarımdan hiçbirini senin gibi bir hayvana vermem." der.
İkisi çok büyük bir savaşa girişir. Analık Powerıyla Linlin kazanır. Ama aşık olduğu adamı öldüremez. Yıllar önce bana bir borcun var dediği işte bu can borcudur. Çünkü korsanlar ölümüne dövüşür. Kaido'nun kaybettiği savaşlardan biri de budur. Ama işin garip tarafına bakın ki ordan geçen birisi Big Mom'un canavarlığına şahit olmuş Yamatoyu uzaklaştırmış. Kaidoyu Wanoya çekip Orochi ile ittifak kurması için Yamato kozunu kullanmış. O kişi de şu mane mane montajcı kişidir. Şuan Yamatonun kaçması da annesi Big Mom ile Kaidonun anlaşıp ittifak için Big Mom'un oğlunu almasıdır. Luffy benim olsun Yamato senin düşüncesindeki Kaidonun en büyük hatası bu olmuştur. Çünkü Luffy is coming. Kaidonun, Linlini ilk başta öldürmemesi de bu eski aşklarının depreşmesidir. Linlin 2. olarak da "Kaido senden çocuğum olsun istiyorum şarkısının Capon versiyonunu söylemiştir. Sen olmasaydın en güçlü çocuklarım olmayacaktı."der.
Ama kafamız nasıl güzel biliyo musun :fool::flaugh:
 
Bu ninjalardan neden güçlü adam çıkmamış ya.Tamamen boş adamlar olarak anlatıyor ninjaları.Uçan altılıdan biri Oniwabanshu’nun lideri olsaydı bari.Bi Raizo var oda anca Kinemon gücündedir işte
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık