Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 976: Kendimi Tanıtmama İzin Verin

Bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz?


  • Kullanılan toplam oy
    237
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffynin 4. adamı jinebi bile kidden güçlü olabilir :p Kid mid kalmaz ileride. Daha güçlü bir Mink katılacak tayfaya. O da gözcü olacak. Peki kim gözcülük yaptı gemide? Rabbit hayırlı olsun. Zoro da gözcülük yapmaktan kurtulacak.
Usop gözcülüğe daha uygun. Dresrosa'daki o hakiyi bilinçli kullanabilirse. Sınırı nedir bilinmez ama BB tayfasındaki keskin nişancı van auge gibiyse çok sağlamdır. Ada daha görünmediği halde o mesafeden ateş edebilmişti. Kimseden o kadar uzak mesafe haki görmedik.
 
Tayfanın 2. adamı Zoro, yardımcı kaptanı, nasıl işlevi yok? Herkes Zoro'nun eline bakıyor, o yoksa Nami'ye yönleniyorlar. Ayağına kaydılar diye düştüğün yeşil çime kızma kardeş.
Zoro için yardımcı kaptan diyemeyiz. Oda öyle bir şey dememiş. Sadece tayfa'nın en eski üyesi ama artık kaynaşma olduğu için heleki 2y'den sonra öyle bir ayrım yapamayız. Tayfayı uyarıcı olabilir ama yönlendirmede bence jinbe daha ön planda önceden olanlara da bakarak. Tecrübe akıyor ne diyim.

Güç dengesi arasında bariz fark olsaydı belki. O dediğini kid ve tayfası için belki kullanabiliriz ama yine oda demedi. Jimbe'nin gücü şuan sanji ve zoro'dan fazla olabilir ama genel hatlarıyla sanji, zoro, jinbe aynı kalibredeler bence.
 
Bu 2y önce olan bir muhabbet

Bu 2y sonra olan bir muhabbet

2y öncede sonrada değişen bir şey yok.
Zoro bu tayfanın direğidir, sağ kol ve 2. Kaptandır ve yerini kimse alamaz.
 
Tayfada 2. kaptanlığı bırakın 1. kaptanlığın bile mahiyeti farklı. Luffy'nin 2. adamı en güçlü adamı Zoro'dur bu tartışılmaz. Ama Kaptanlık yeteneklerine Sanji daha çok sahip bence. Ama Luffy mi sahip sanki? Bu yüzden dediğim gibi tayfada 2. kaptanlık gibi bir durum yok. Genelde kararlarda ortak akılla alınıyor. Önemli yerlerde Luffy hissiyatını konuşturuyor vs.

Nami ise söz konusu değil. Chopper'a yardım ediyor diye mi 2. kaptan diyeceğiz? Rotacıdır o kadar. Ki serinin geldiği noktada rotacılığın da pek hükmü yok.

Luffy'nin olmadığı veya doğru karar vermediği yerde Zoro ve Sanji aynı kararı veriyor genelde. Sözleri dinlenen de onlar oluyor. Mesela Usopp konusunda Zoro karşıt görüş bildirince herkes itiraz edeceklerdi ama Sanji onaylayınca sustular. Zoro mankafadır ama ciddi konuşuyorsa haklıdır ve dinlemeliler. Sanji sapıkça konuşmuyorsa haklıdır ve dinlerler.
 
Ekstra güçtür tabii ki ama şimdi her gün de önüne Mera mera gibi alevli afamlar çıkmıyor. 1 2 an dışında pek işe yaramaz sanırım.
Kinemon kılıcın dan ateş de cıkarıyo eğer enma da benzer bir özellik varsa ateşlı saldırılar da yapabilir sadece atesi kesme olayı nın dediğin gibi genel olara cok avantaji yok.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık