Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Eustass Kid vs. Monkey D. Luffy

Eustass Kid vs. Monkey D. Luffy


  • Kullanılan toplam oy
    336
Bence sen kendi gerçeklerini değil de manga'nın gerçeklerine bir bak gerçi hala istediğin şeyi görmekte özgürsün.Ace kendi hayatını feda etmişmidir Luffy için evet,ama kendi yaptığı mallık yüzünden kardeşi ölüyordu, kaçıp gitseler hiç bir sıkıntı yoktu.
Kağıda domalacağına kaçıp gitseydi Ace mi burada beni bekle dedi çocuğa ? Ace hadi Luffy beraber dalalım mı demiş ? Nerede ben göremiyorum. Buradan sonra Ace'nin eli yanıyor ölmüyor bilgilendireyim.
 
Kağıda domalacağına kaçıp gitseydi Ace mi burada beni bekle dedi çocuğa ? Ace hadi Luffy beraber dalalım mı demiş ? Nerede ben göremiyorum. Buradan sonra Ace'nin eli yanıyor ölmüyor bilgilendireyim.
Alla halla Luffy ne için geldi acaba MF'ye bir haberin var mı? veya orada ki tayfa? Sanırım seriyi en azından MF'yi bir baştan okuman lazım. Ace için geldiler Ace geri dönünce tabi ki duraksayacaklar ne için geldiler ne için kaçacaklar Ace ile kaçacaklar tabi ki yani bu kadar mı çeviriyorsun konuyu Ferit :D Adamlar hala Ace'e yapma gel diyor.
 
Mf'ye niye geldiğini sormuyorum bak, kağıtla ilgileneceğine basıp gitseydi diyorum. Ace'yi kurtarmaya gelmiş kurtarmış sonra da ölümüne sebep olmuş bu kadar işte. Siz niye efsaneler yaratıyorsunuz buradan.
Allahım sana geliyorum valla çıldıracağım :D Ferit hani bir olaylar silsilesi vardır ya anlıyor musun etki tepki'yi doğurur ve bunun sonuçları vardır Ace var ya Ace hani dönüp Akainu'ya vuran he orada tüm herkes pür dikkat Ace'e diyor ki yapma etme oğlum gel gidelim bunun sonucunda Ace'e Aka ile mücadeleye giriyor zaten Luffy gene kaçmayacak Ace almadan hiç bir yere, kağıdının düşmesi Luffy'nin ölümüne yol açacekken Ace hayatını kurtarıyor bunu bizde diyoruz! olaylar silsilesini başlatan Ace "malı" şunu kabullenirsen her şey hallolacak. Ace orada dönüp vurmasa kısacası kimse ölmeyecek kapiş.

ben yoruldum @Yubashiri-sama sen gel.
 
Allahım sana geliyorum valla çıldıracağım :D Ferit hani bir olaylar silsilesi vardır ya anlıyor musun etki tepki'yi doğurur ve bunun sonuçları vardır Ace var ya Ace hani dönüp Akainu'ya vuran he orada tüm herkes pür dikkat Ace'e diyor ki yapma etme oğlum gel gidelim bunun sonucunda Ace'e Aka ile mücadeleye giriyor zaten Luffy gene kaçmayacak Ace almadan hiç bir yere kağıdının düşmesi, Luffy'nin ölümüne yol açacekken Ace hayatını kurtarıyor bunu bizde diyoruz! olaylar silsilesini başlatan Ace "malı" şunu kabullenirsen her şey hallolacak.

ben yoruldum @Yubashiri-sama sen gel.
Olaylar silsilesine gelirsek 800 yıl öncesinden Joy boya kadar gidelim ne diyorsun ?

Ace daldı diye Luffy durmak zorunda mı diyorum sen hala hikaye anlatıyorsun çocuk gitmiş karşısında Akainu varken kağıda domalmış sen hala Ace diyorsun xD Ne diyelim yada dur ama normal standartlarda Akainu şöyle söylemeliydi. Kalkamıyor musun artık Luffy, kağıt bitti mi bu kadar mıydı :D

Ulan bahsettiğiniz yere göğe sığdıramadığınız malın, girdiği modun biteceğini bile rakibi önceden haber veriyordu :confused: Sonra da pişkin pişkin ne kadar sağlam vs attı falan diyordunuz :oleyo2:

Şimdi de asansörle üst kata çıkmış bir bilal için bu kadar genç ve başarılı karakterin karşısında bu rakipler zayıf kalıyor goygoyu çeviriyorsunuz :hhh:
 
Olaylar silsilesine gelirsek 800 yıl öncesinden Joy boya kadar gidelim ne diyorsun ?

Ace daldı diye Luffy durmak zorunda mı diyorum sen hala hikaye anlatıyorsun çocuk gitmiş karşısında Akainu varken kağıda domalmış sen hala Ace diyorsun xD Ne diyelim biz siz ya dur ama normal standartlarda Akainu şöyle söylemeliydi. Kalkamıyor musun artık Luffy, kağıt bitti mi bu kadar mıydı ?

Ulan bahsettiğiniz yere göğe sığdıramadığınız malın girdiği modun biteceğini bile rakibi önceden haber veriyordu güzel güzel çıkıp ne kadar sağlam vs attı falan diyordunuz :oleyo2:

Şimdide asansörle üst kata çıkmış bir bilal için bu kadar genç ve başarılı karakterin karşısında bu rakipler zayıf kalıyor goygoyu çeviriyorsunuz :hhh:
:D Valla hiç bir şeyi kabullenmeyen ve Bilallik yapan sensin kusura bakma Ferit :D Ace malına tayfası uyarılara rağmen dinlememiş biz ne yapalım senin bilal dediğin Lütfü'den bile daha salak bir karakter patates karakter bunalımına girmiş. Ace şuan dönüp dövüşmese kaçıp gitmişlerdi maalesef. Joy boy'a kadar gitmene gerek yok 2 sayfa beride yaptığı mallık duruyor Ace'in :D
 
:D Valla hiç bir şeyi kabullenmeyen ve Bilallik yapan sensin kusura bakma ferit :D Ace malına tayfası uyarılara rağmen dinlememiş biz ne yapalım senin bilal dediğin Lütfü'den bile daha salak bir karakter patates karakter bunalımına girmiş. :D
Ben bilal deyip kestirip atmıyorum, benzerliklerinden dolayı bir eşitleme yapıyorum. Ace'nin durumu genlerinden gelen bir şey çocuk öyle her lafı sindiremiyor biz buna adamlık diyoruz, sen mallık diyorsun :hıh:
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık