Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Naruto

Naruto Minato'nun bile geliştiremediği Rasengan'a kaç günde element ekleyip tamamlamıştı? Daha basit olan tekniği yapamazken bir günde Kage Bunshin öğrenmedi mi? :D Ayrıca Gai özel ise İchigo da özel, Urahara'nın yöntemi de özel. Zaten gerçek bankai formu bile değildi o.

Güç dengesi olarak bilmem de mekanik olarak daha iyi denilebilir.
Burada büyük yanlışın var, seriyi tekrar izle. Naruto her bunshininden öğrendiği bilgileri bir bedende topluyor. Taju kage bunshin ile binlerce kopya yapıp öğrenme süresini kısaltıyor. Zaten Kakashi de bu çakrayla ve taju kage bunshin tekniğiyle narutodan başka kimsenin başaramayacağını söylüyor.
 
minatonun raşengana element eklememesinin sebebi belli :S naruto gibi içinde bi kuyruklu ve inanılmaz iyileşme gücü bulundurmuyor. duh.
 
Minatonun balonu Tobirama ortaya çıkınca patladı ya.İki lafından biri lan bunuda mı çaldın benim tekniklerden idi.
Alıp daha iyisini yapmış ama hakkını yemeyelim. Yine de puding kıvamlı karakterinden dolayı kendisini üç hayırla uğurluyoruz.
la neyi daha iyi yapmış :S sağdan soldan çalıp füzyon mutfağı gibi her şeyi birbirine karıştırmış :S ondan mühür çal bundan teknik çal vay efendim 200iq vay s class teknik yav he he minato tamam
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık