Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onlarında sırası gelir. :D



E.Oda, Law'a gecenin kraliçe çiçeği dedikten sonra hemen yapmışlar fanartı. :D
Smoker fenna. :oleyo:
Ney?

Ne süslü çiçek la bu?

Biraz araştırdım.
Özellikle Hindistan, Japonua ve Çin gibi ülkelerde yetiştirilmekte olan gecenin kraliçesi, dünya çapında oldukça önem verilen çiçek türleri arasında bulunmaktadır.

Kaktüs bitkisinin bir türü olarak bilinen bu çiçek, oldukça kolay olan bir yetiştirme tarzına sahip olsa da yılda sadece bir kere yapraklarını açmaktadır. Çiçeğin açmasına yakın bir zamanda oldukça irileşen tomurcuklar kısa bir sürede çiçeğin şeklini meydana çıkarmaktadır. Açtıktan sonra sadece bir gece canlı kalan bu çiçek tam 1 yıl sonra tekrar uykuya dalmaktadır. Çiçeğin uzun süreler boyunca beklenmesine rağmen sadece bir gece yaşaması ise değerini fazlasıyla arttırmaktadır. Hindistan halkı gecenin kraliçesi çiçeğinin açtığı süre boyunca edilen duaların kabul olacağını söylemektedir. Bu yüzden ülke çapında çiçeğin bulunduğu yerlerde yılda bir kez oldukça büyük bir kalabalık olmaktadır. Gecenin kraliçesi çiçeği Hindistan halkının tanrı olarak kabul ettiği Brahma Kamal, adı ile anılmaktadır. Japon halkı ise gecenin kraliçesi çiçeğine “Ayın altındaki güzellik” ismini vermişlerdir.
Kaktüsü de çok severim hani. :rolleyes:
 
Akainu Wano'ya adam gönderme konusunda aniden kararını değiştirirse, Kizaru 1 saniyede Wano'ya gidebilir mi acaba? Normalde Kizaru ve Enel'in meyvelerinde bu potansiyel var ama seride bu potansiyelin kullanıldığını hiç görmedik.
 
Luffy’e daha kötü şeyler yap sonra sarıl affet beni de yine affeder. Boşuna günahsız saf değil. Sanji aklı başında bir yetişkin olarak sorumluluklarını yerine getirmedi.
Sanji de sabi ya orada :/ Gitsin diye yaptı.. Sonra Mom'un oyunu ortaya çıkınca "Luffy'e neden vurdu" savunanlara döndü olay.

Yoksa mesela PH'daki çocukları bırakmasına şimdiye kadar tek kelime savunma bulamadım...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık