Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu lawın luffyi mf de neden kurtardığı ile ilgili bir teori var mı ?
Sahsen ben oyle bir teori gormedim ama muhtemelen Kutsala yumruk atarak Amiralleri karsisina alip cesurca dovusmeye kalkistigi icin Mugiwara'yi sonuna kadar(kastim yolun sonuna kadar)gormek istedi. Bir nevi etkilendi ve Fujitora'nin ve Shanks'n deyimiyle bu caga bahsini Luffy'e tarafina yatirdi.

Sayet incelendiginde Punk Hazard'da "Ben Mugiwara'ya guveniyorum" diyordu yanlis hatirlamiyorsan.
 
Son düzenleme:
D. diye kurtarmıştır.
Bunu sadece d ile indirgemek yeterli olmaz.

Shanks’a, kol vermeden kumar nasıl oynanır göstermek istemiş.
Law > shanks :hhh:
işine yaricağını düşündüğü içindir
Şimdi genel olarak cevap verecek olursam aslında denilenlerin hiçbirisi mf ye gelmeye değmez. Mf öncelikle çok riskli bir yer. Burdan sağ çıkma ihtimali çok düşük. Böyle küçük sebeplerle durduk yerde law niye böyle bir risk alsın. Lufyi Lawdan çok daha fazla seven ve önemseyen tonla insan var. Ama hiçbirisi gelmiyor. Ve niye sadece luffy amaç. Yani law luffyi sadece 1 kere gördü. Umut vadetse felan diye düşünsen bile bu risk yine mantıksız. Ayrıca luffynin normalde ordan çıkabilme ihtimalide çok düşük. Orda bir sürü efsane insan var. Law gelip luffyi alıp gidiyor. Bence bunda büyük birşey çıkacak. Artık law dragon bağlantısı mı olur yoksa başka bişeyler felan mı çıkar bilemem ama hani basit bir mesele olmadığını düşünüyorum. Mf yi tekrar tekrar izleyince aklına takılıyor insanın
 
Kılıç ustalarını yetiştiren Dojolar aynı zamanda liboş yetiştiren hastalıklı kurumlardır. Derhal kapatılması gerekir! Ah ulan One Piece'e bir Atatürk gerekiyor. Yozlaşmış kurumları zınk diye kapatacak.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık