Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 962: Daimyo ve Uşakları

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    159
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Marco söylemiş işte.Doğrudan bir tayfa üyesine zarar gelirse yada yakalanırsa sahipsiz mi sandınız diyerek kurtarmaya gidiyorlar.Onun dışında kişilerin ülkesi kendini bağlar.Ancak kendisinin kaptana dil dökmesi lazım gidip el atalım diye.Ace muhtemelen Wano için beyazsakalla konuşacağından dolayı sonra geleceğim dedi.

Geçmişte Wano'ya ne olduysa beyazsakallık bir durum yok.Öyle her adamının memleketini kurtarmaya gidecekse işi var yani nasıl imparator olup bölgesini savunacak.Hani yapmaya bile kalksa iş işten geçtikten sonra eyleme geçer Oden çorba olduktan sonra.

Thatch olayı da benzer.Demir kural öldürürsen cezası ağır olur gemide.Karasakal da bunu bildiği için dünyanın öbür ucuna kaçıyor.Böyle adamları illa kovalarız diye bir kural yok yakalarsak cezasını veririz kuralı var.Bir tek Ace sindiremiyor yok kovalayacağım diye tutturuyor onda da içimde kötü his var diye istemiyor Wb.Sıradan biri olsa teach belki kendi bile desteklerdi.

Burda asıl Izo'nun problemi.Eleman ülkesini umursamadan ardına bakmadan denizlere gitmiş gibi görünüyor.Beyazsakal tayfasını topluca oraya gitmek için ikna etmesi lazım.

Siz Luffy'den alışmışsınız ama büyük korsanlar kurtarıcı değiller. :D Balıkadam adasına bile Poseidon'un hatrına yardım ediyordu.Galiba kendi istemiş gel himayene al çapulcu tayfasını uzaklaştır diye.Oden istese oraya da yardım ederdi ancak istemedi muhtemelen kendim hallederim dedi onurlu samuray.
Bizim oyaji eğer adam öldürür isen takmıyor yani fazla. Teach direkt Ace'i öldürse yine içmeye devam ederdi mi diyorsun?
 
Abi Teach'in peşinden gitmeyen adamın, Wano'ya gitmemesi neden kişilik bozukluğu olarak açıklanıyor ben anlamıyorum ki. İnsanlar hayatlarının her anında aynı değildir, gelişir, büyür. WB 40 sene boyunca aynı kalacak diye bir şey yok, sadece hayal edildiği kadar mükemmel olmadığı gerçeği vardır. Gerçek hayatta da böyledir. Örnek vereyim, Muhammed Ali. Ne kadar puşt biri olduğunu kimse bilmez, puşt olması yaptığı onca erdemli hareketi siler mi? Silmez tabii.
Demek istediğim Oda'nın tanıtmak istediği karakterle ortaya çıkan karakterin farklı olduğuydu.Oda mfde WB'yi bildiğin babacan,tüm tayfaya eşit bir şekilde yaklaşan,iyi kalpli,efsane bir karakter olarak tanıtmaya çalıştı.Ama Ace için mf basıp Thatch için Teach'e gitmemesi ya da şu anda ortaya çıkanlar Oda'nın mfde göstermeye kalktığı karakterle çelişiyor bence.Yani nasıl anlatayım bilmiyorum da Oda şu serinin yazarı olmasa ve WB'yi tanıyan bir okuyucu olsa ve Thatch olayında Teach'e gider miydi diye sorsak giderdi der gibi geliyor bana.Ama aslında kendi çizdiği mangada gitmedi WB.Olay örgüsü için bi anda güç dengelerini de kişilikleri de kenara atabilecek bir mangaka Oda.
 
Oden garip bir şekilde Roger ve tayfasının yardım teklifini geri çeviriyor. Muhtemelen Beyazsakal ile de benzer bir konuşma yapmışlardır. Ha tatmin edici bir sebep mi? Bence hayır.
 
Abi kadın küçücük çocukken Elbaf köyünü yok ediyor ya. Koshiro'nun vitaminsiz kızıyla bu canavarı nasıl bir tutacaksın.




:(
Haklısın :(
Lakin Zoro'nun da dediği gibi "Gerçek bir dövüşte kadın veyahut erkek yoktur!" "En iyi olmadığını kabul etmeli ve karşılaştığın herkesten daha iyi olacağına dair açlığını körükleyecek iradeyi ortaya koymalısın!"
Zoro Wano feodallerine adam olmayı öğretmeye geldi.
 

Üye silindi 1004

İyi de bu Izo'nun başına bu olay küçükken gelmiyor mu.Tayfaya zaten katıldığında büyük bu eleman.Geçmişte olan şeyleri niye kafaya taksınlar daha o zamanlar tayfaya girmemiştir.
Wano talan edildiği zaman İzo zaten yetişkin bir Beyazsakal üyesi değil mi? Kaido sırf arkadaşı diye ses çıkarmamış Beyazsakal.
 
Bizim oyaji eğer adam öldürür isen takmıyor yani fazla. Teach direkt Ace'i öldürse yine içmeye devam ederdi mi diyorsun?
Olan olmuş olurdu bu kadar kurtarma yaygarası yapılmazdı.Karasakalın yerini ararlardı belki mekanını öğrendiklerinde ancak basmaya giderlerdi.Thatch için üzüldü geçti.Eyleme geçmesi için hayatının tehlikede olması lazım yada yaşarken Usopp gibi dövmüşler durumu olması lazım.Ace öldüğünde de Thatch gibi davranabilir sıkıntı yok.Yakıp yıkmak Ace'i geri getirmeyecek o vakitten sonra.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık