Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Sinema Dünyası Sohbet, Haber ve Tartışma

Joker filmi fena değildi, zaten Phoenix de feci bir oyunculuk sergilemiş. Film kesinlikle insanı rahatsız eden bir film, Joker güldükçe insan rahatsız oluyor, öyle ki iyice Joker olduktan sonraki rahat gülüşlerinde insan rahat ediyor artık. Ama benim Jokerde sevdiğim şey fiziksel ve bilimsel yönde arşa çıkmış Batman karakterini dumura uğratması, yaptığı kurnaz tahmin edilemeyen zekice planlarla Batman'i alt etmesidir. Filmde delikteki zekayı göremedik. İşin kötü tarafı Joaquin Phoenix yeni bir Joker filmine sıcak baksa da Batman karakteriyle birlikte olmak istemediğini söylemiş. E ne anlamı var ki? Şahsen ben bir tane daha solo Joker filmi yerine her türlü Batmanli bir film isterim, daha ne anlatacağını da bilemiyorum şahsen yeni nir solo filmde.
 

Üye silindi 1004

Aslında dizinin bitiminde Pinkman'ın durumu bırak muallakta kalmıştı. Diğer tüm karakterlere ne olduğunu biliyorduk. O yönden güzel olmuş.
Kafamızda soru işareti kalmadı en azından evet. Sağlam bir Better Call Saul sezonuyla da tümüyle kapanır artık bu evren.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık