Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 956: Büyük Haberler

Bölüm Nasıldı?

  • Bölüm gibi bölüm.

    Kullanılan: 209 76.3%
  • Sıradan çinko karbon pil gibi bölüm.

    Kullanılan: 43 15.7%
  • Beklemeye değmeyecek bölüm.

    Kullanılan: 22 8.0%

  • Kullanılan toplam oy
    274
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yıllardır şu forumdayım amiral üstü, yonkou altı seviye diye birşey var ama hiç anlamış değilim. Amiral üstü seviye ne? Seride bize gösterilen kadarıyla amiral ile yonkou zaten en üst seviye. Yani yonkou emrinde olan bir korsan(sağ kol veya değil ne derseniz artık) eğer imparator kadar güçlüyse o imparatorun yanında durmaz. Duruyorsa saygısından, sevgisinden falan duruyordur. Veya bir düşük rütbeli ama çok güçlü denizci askerinin Garp gibi bir düşüncesi yoksa rütbe alır.
Belli bir seviyenin üstündeki karakterlerin hepsi birbirine diş geçirebilir. Öyle olmasa korsan imparatorlar denizlerde amiral avlardı. Veya amiraller şu imparatoru bir yerde kıstırsamda üstüne çöksem diye fırsat kollamazlardı.
Çok basit ...
Amiral üstü seviye: Bir Amiralle yapılan savaşın berabere bitmesi olasılığının 0 olmasıdır.Berabere bitmeyecek yani. Galibiyet kesin
 
Luffy korsanlar kralı ise tayfası da Yonkou seviyesinde olacak kişilerle dolu olmalı.

Zoro ve Sanji bunlar Yonkou kadar güçlenecekler. Roger'ın tayfasında Shanks temizlik yapıyordu unutmayın.

Zoro'nun en büyük hedefi ne? Mihawk'ı geçmek ama Mihawk Yonkou anlamına gelmiyor. Mihawk'ı amiral gücünde görüyorum. Yonkou ünvanı amiralden biraz daha güçlü ama en önemlisi sağlam tayfası olanlara verilir. Mihawk tek takıldığı için o seviyede diyemeyiz ama sağ kol falan hiç yakışmıyor. En etkileyici sahneler sona bırakılır Mihawk ile Zoro'nun savaşını belki saatlerce sürecek kadar uzun yapacaklar. Mihawk ve diğer savaş lordlarını indirmek üzere denizci gönderildiğini düşünen varsa mangayı en baştan açıp tekrar okusun.
 
Son düzenleme:
Bana şu anda seride Akainu'yu teke tek dövüşte kesin yener dediğin bir karakter söyle?
Big Mom, Kaido ve Enel. Bunlar kolayca yener. Daha haki seviyeleri bilinmeyen tonla karakter var. Çok fazla meyvesine güvenen kaybeder diye Oda açıklamıştı zaten. Ace vs BB sahnesinde anlatılıyor. Akainu'nun ne hakisi ne de başka bir şeyi var. Meyvesine çok güveniyor bu da zaten direkt yenilme sebebi. WB adamı zaten öldürmüştü ama yazarlar sayesinde mangaya tutundu. Ölümünü bekleyen bir karakterden fazlası değil.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık