Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 953: Buralarda Bir Tilki Yaşardı

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    168
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Artık Ryuuma'nın bedeni Wano da değil bu yüzden Shusui'yi bırakması anlamsız olur. Yanına Enma'yı ve Shodai Kitetsu'yu da alırsa Zoro hayvan kere hayvan olur.

İki ejder kesen ki biri Kaido'nun o bedenine zarar verebilen tek kılıç bir de en güçlü kılıç olan Shodai Kitetsu ile Zoro bir anda Amiral veya üstü seviyeye gelir.

Wado İchimonji ve Sandai Kitetsu artık Zoro'yu taşıma görevini yerine getirdiler, keskinliklerine sağlık. Artık ana vatanlarına döndüler.
 
Ringo'da doğan kişilere kılıçları da doğumları ile birlikte verilir. Bu da demek oluyor ki az çok kendilerine verilecek kılıçlar bellidir.

Ve başta Otama'nın yanında gördüğümüz Uzun Burun Amca da birini beklediğini söylüyordu. Büyük ihtimal ona vereceği kılıç Luffy'nin aldığı kılıç. Zoro'nun kaderinde yazılı kılıç çıkacak herhalde Luffy'nin aldığı. Kendi kılıcı yani...:D

Zoro'nun Ringo'da doğdugnu düşünüyorum, Shimotsuki'lerle de bir bağı çıkacak.
 
Yarayı Odenin açtığına dahi ibare yok ki? Oden zaten Kaido tarafından öldürülüyor. Adam savaşları sırasında o yarayı açsa bile kılıcı ona veremez zira; savaşı kaybedince kızına ''al sana kılıcım'' diyecek vakti olduğunu sanmıyorum.

Şöyle olması daha olası geliyor. Roger kılıcıyla Kaidoya yara açar. Ölmeden önce kılıcı dostu olan Odene verir. Oden de kılıcı kızına verir.
 
Zoro enma yı almaz. Hazan suyundan vazgeçmesi için iyi bir sebebi olması gerekiyor. Enma nın Kaido kesme olayı da Oden sayesindedir. Asıl mesele kılıcı kullananda.

Belki Zoro son savaştan hemen önce bir nedenden hazan suyunu bırakıp Enma'yı alabilir. Ki bu da Kaido'yu bu kılıçla keseceğim diye olmaz. Çünkü kendisi de önemli olanın kılıç olmadığının farkında.
 
Oda'ya bazen dövüş çizmediği için kızıyorum ama şu hikaye kurgusu mükemmel adamın. Okurken içine alıyor insanı.
 

Üye silindi 1004

Zoro illa üç kılıç taşımak zorunda diye bir kural yok. Bence hem lanetlileri, hem wado'yu ve kara kılıcı aynı anda taşıyabilir. Üstüne Enma'yı taşır aslan. Artık rakiplerine göre 5 kılıcı kombine ede ede kullanır kral. Adam Roronoa Zoro üç kılıç yetmiyor ona artık.

Hiyori baya tatlı bu arada kendisini görmeyi çok seviyorum. Teşhirci Rebecca'dan sonra çok iyi geldi bünyelere. Kendisi baya asil kibar bir hanımefendi. Zoro'ya babasının kılıcını verecek kadar da aşık. Yoksa Ryuma'nın kılıcı filan hikaye. Hiyori, babasından beri ilk defa sağlam, offf kaslı ve erkeksi bir kılıç ustasına denk gelmiş. Hiyori kaçırır mı Zoro'yu bu saatten sonra? Sadece kılıcı değil gerekirse Wano'yu, Zoro'nun üstüne yapar. Zoro'nun toprakta gözü olmadığından kabul etmez tabii.

Ben bu tilkiye çok üzüldüm. Eğer Luffy bu tilkinin hikayesini öğrenirse Kaido'ya çok bilenir. East Blue'daki minnak köpek aklıma geldi. Luffy gibi bir eziği biraz seviyorsam o köpeğin içini rahatlattığı için.Tilkinin intikamını almazsan iki elim yakanda Luffy. O değil baya kılıç var orada.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık