Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Justin Bieber fanları gibi beklediğin Ace romanında bile seninkine çakmak gazıyla zarar vermişler. Dua et Manga'da Ace'in az biraz güçlü olduğu zamanları gördük.:D Dua et logia meyvesi bulduğuna. Yeni Dünya'ya girer girmez de hayatın tokadını yemiş WB'nin adamı olmuş birinden çok şey bekliyorsunuz.:D
Uydurmaların nereye kadar gidecek, bak mangalara uydurma eklemekle kalmadın gerçek hayata da koymuşsun. Romanı, Oda mı yazıyordu da bekleyelim ? Bunu kaç kere söyleyecez, Hem romanda demiş ki Ace'nin ilk tam kapasite dövüşü Jimbei ile beş gün süren xD Seninkinin ilk tam kapasite dövüşü Croc ile gökten damla inen xD

Uydurduğun şeyden çıkardığın sonuç bile Ace'ye yarar beş gün krallar gibi vs atar seninki gökten suratına düşecek tükürükle yaşar :bilmem:
 
Yapacak bir şey yok @Montana ben Kata ve Marco olayında Kata'nın ne kadar eksik olduğunu anlatırken yine olayı tartışmak yerine yok Ace'nin şurası eyri, yok Zoro'ya şöyle olmuş falan fistan.

Ne zaman tartışmayı tartışılan karakterler üzerinden ilerletecekler çok merak ediyorum şahsen :oleyo2:
 
Hancock
Sabo
Franky
Aokiji
Fujitora
Nami
Crocodile
Kid

Bunlar gecenler. Çoğu da 2 3 kat fark atmış


Senin söylemin WCI'da Law olmadığı için mi Law daha az seviliyor anlamadim. Katakuri vardı o yüzden ehehe yapıyorsun da koskoca Rosa arc çizildi herife tamamen ona yazılmış, koskoca seride ana bossa Luffy ile beraber dalma şerefi verilmis, 4 5 arc gozukmus bir de. Sundugun bahane saçma geldi.

:D
Ehehe ne be!
Sen "Katakuri, Law'u geçmiş" dedin. Ben de "Olabilir, şundan şundan." dedim. Yani bu mesele benden çok senin umrundayken benim "ehehe" yaptığımı söylemen saçma.

Olabilir yani. Adam yan karakter. Katakuri de geçebilir, Kyoshiro da geçebilir, o garip tipli Babanuki bile geçebilir. Fanların kriterleri oynak.
Dahası o saydığın listedeki herkesi bu adam zaten zamanında geçmiş. Şimdi niye gerilerinde?
Hayır bu niye bu kadar mesele oldu anlamadım da bir de.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık