Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Darbe alma ile dayak yeme doğru orantılı değil yalnız.Snakeman formundaki Luffy ile başa baş kapışıyor Kata.Öyle pinpon topu gibi sağa sola savurulmadı yani :D
Normal g4 ile bile savruldu sağa sola kendini kandırma şimdi, yaptığı tek şey sırtının yere gelmemesi için kasmasıydı xD

@Alpamis senin kızılın sıfatına meyvesiz haliyle imzasını Kata bıraktı haklısın xD
 
:hoo:
Kendi grubu? Killer hariç? O hariç kesim kim yahu?


Neye bahane? Hiç yoktan neden tartışma çıkarmaya çalıştın anlamadım.
Diyorum ki Katakuri'nin Law'u geçmesi normal. Çünkü iki yan karakter arasında ki durumdan bahsediyoruz.
Biri arcta yok, diğeri var.
Birinin gücüyle ilgili gördüğümüz en son şey Dressrosa'da görünendi, diğeri seriye daha önce görmediğimiz bir şey kattı ve esas karakteri yenmek istemediği için gitmesine izin vermeden önce saatlerce onu en güçlü formunda dövdü.

"Fanların genel olarak kıstasları bunlar olduğundan Katakuri'nin Law'u geçmiş olması normal" diyorum. Bunun nesi seni rahatsız etti?
Hancock
Sabo
Franky
Aokiji
Fujitora
Nami
Crocodile
Kid

Bunlar gecenler. Çoğu da 2 3 kat fark atmış


Senin söylemin WCI'da Law olmadığı için mi Law daha az seviliyor anlamadim. Katakuri vardı o yüzden ehehe yapıyorsun da koskoca Rosa arc çizildi herife tamamen ona yazılmış, koskoca seride ana bossa Luffy ile beraber dalma şerefi verilmis, 4 5 arc gozukmus bir de. Sundugun bahane saçma geldi.
Kawamatsu'nun şişmanlama bahanesine benziyor. ;) Küçücük çocuğa sahip çıkma, üstüne 13 sene geçsin umurunda bile olmasın. Xd



Mochi'ye, Akainu vursa ne olurdu acaba. Düşünmesi bile ürkütücü. :/
:D
 

Üye silindi 1004

İşte bunlar Kata'nın boş olduğunun kanıtları, adamı savunmayı bırakıp Ace'ye daldın, ben olsam bende aynısını yapardım sonuçta Kata kim Marco kim :hhh:

Bu arada Ace ile ilgili başka şeyler de anlat güzel oluyor anlat :D
Ya Marcocular sırf meyvesinden dolayı adamı yenilmez sanıyor. Luffy’nin karşısında Kata değil, Marco olsaydı dövüş 15 sayı değil, 7 sayı sürerdi.

Marco’nun iyileşmesinin sınırı yok sananlar var. Yeterince hasar alan Marco’yu o mavi ateş bile kurtaramaz. Luffy ya da Kata fark etmez zaten. Marco’yu leş ederler. Marco’nun saldırı gücü var mı? Akainu’yu tırnak filan attı ama kralın umurunda olmadı. O tırnak Luffy’e bile sökmez gerçi.

Beyazsakalcıların artık kabul etmesi gereken bir gerçek var. Beyazsakal’ın kendi olmasa tayfası bir çöp şöleni. Beyazsakal’ı oyundışı bırakın ve savaş alanına hiç Luffy koca orduyla gelmesin. O tayfa imkanı yok milim ilerleyemezdi Marineford içerisinde. Big Mom’la, Kaido’nun tayfasındaki bütünlüğe gram sahip değildi.
 

Üye silindi 1004

Aynı adam Luffy'i asfalta soktu :D Ace kadar bir şey olmadı.:D
Cidden böyle bir şey var. Ace’de Luffy’de Karasakal’dan darbe aldı. Ace “Allah boynum” diye kendinden geçti. Luffy’nin umurunda bile olmadı Karasakal’ın gücü. Ama günün sonunda kısık AtAce kıral.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık