Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] The Witcher (2019-)

Diziyi beğendiniz mi?

  • Evet, beğendim.

    Kullanılan: 10 45.5%
  • Hayır, beğenmedim.

    Kullanılan: 12 54.5%

  • Kullanılan toplam oy
    22
Ne kitaplarını okudum ne oyununu oynadım. Oyununu kaldıracak bir bilgisayar ayarlarsam kitapları alıp sıfırdan başlamak için olabildiğince bütün spoilerlardan kaçıyordum.
Diziden başlamak mantıklı geliyor şu an. Bir çıksın bakalım.
Ama yorumlara bakıyorumda, fazla ayrıntıya takılıyor yorum yapanlar bence. Hadi Netflix dedin mi bir şeyler canlanıyor kafasında insanın. Ne facialarını gördük Netflixin. Ama Hikayeye yedirilirse tek kılıç çift kılıç ayarlanabilir, oyuncu seçimleri de -ortaya iyi oyunculuk koyarlarsa, yönetmen iyi yönetirse- sırıtmaz alışılınır. İlla sizin kafanızdakinin aynısını da dökemezler zaten.
 
Ben oyun kısmına aşığım diziyi bilmem. :D N*tflix'e güvenim yok, dandik bir şey çıkarsa şaşırmam. :S
Neden bu kadar netflix bozdu/ kötü'cüler çoğaldı? Adamlar bu kadar popüler değilken herkes övüyordu simdi popüler oldular taşlanmaya başlandılar . Dizi gayet güzel görünüyor bence ..
 
Oyuncu seçimleri fecaat. Ne kadar savunma yapılırsa yapılsın fecaat. Brokilon dryadlarını da zenci gördüm ya bir şey demiyorum. Bunlar doğaya uyumlu yaşarlar, çoğu da yeşildir zaten. Ciri'yi zenci yapamadık , lanet olsun bu zenci, hintlileri bir yere eklememiz gerek kafası bu dizinin içine edecek.
Ciri ve Geralt'ın ilk karşılaşmasında Ciri'nin yaşı bayağı küçüktü, fragmanda kazık kadar kız olacak gibi duruyor.
Saphowski senin de ..... . Kitabını muhteşem uyarlayan oyuna ettiğin hakaret gırla ama kendin dahil olduğun ekiple kendi eserinin loruna, kendi yazdıklarına ters düşen bir uyarlama yapanlara bir cacık yok. Niye katıldıysan yapımcılara katılmasan da olurmuş yani.
tek kılıç çift kılıç ayarlanabilir
Tek kılıç, çift kılıççılar oyundan gelenler. Kitapta Geralt iki kılıcı birden taşımaz. Witcherlar neredeyse karın tokluğuna iş yapan adamlar olduklarından gümüş kılıç gibi pahalı, her daim bulunmayan bir eşyayı her an taşımazlar. Geralt atında taşır mesela.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık