Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Game of Thrones (2011-2019)

Diziyi Beğendiniz mi?

  • Evet, beğendim.

    Kullanılan: 43 71.7%
  • Hayır, beğenmedim.

    Kullanılan: 17 28.3%

  • Kullanılan toplam oy
    60
Ben senaryo içeriğine bakmadan daha doğrusu kurcalamadan izledim baya keyif aldım. Dany’nin çıldırması Arya ve Jon’un tehlikenin farkına varması falan gayet güzeldi ve adamlarına geri çekilin çekmesi bu kıyıma ortak olmak istememesi güzel ayrıntılardı. Haftaya Jon ya da Arya öldürecek Mad Queen’i ama Jon olmaz muhtemelen artık yanına yaklaştırmaz kimseyi muhtemelen. Geriye bir tek Arya seçeneği kalıyor.
 
Bu arada sonraki bölümün trailer’ını izledim. Dany savaştıkça ordusu büyüyor lan. Şehir kadar ordusu var. Bu da night queen foreshadowing’i falan mı şimdi? O kadar kalitesiz writing var ki Leak’leri okumamış olsam arya öldürür dany yeni night queen olur derdim.

Sevindiğim tek şey var sonraki bölümle ilgili:

jon grey worm’u öldürüyor. Oyuncudan mı kaynaklı bilmiyorum ama aşırı gıcık oluyorum adama. Bu sezon yaptığı şeylere gıcık oldum ama öncesinde de mimiklerine falan gıcık oluyordum zaten hep. Umarım çabuk ölmez.
 
Ejderha aynı ejderha, gemi aynı gemi. Demir Filo'dan daha ufak bir filoyu üç ejderhanın yok etmesi dakikalar sürüyor. Dany bu bölümde 20 saniyede ortada gemi bırakmadı.

 
Dizide sevdiğim bir Arya kalmıştı, o da bu bölüm gitti. O kadar motivasyon, amaç, intikam hırsı vs. Clegane'nin bir sözüyle çöp oldu. Arya, topukları götüne vura vura kaçmaya başladı. :hhh:

Şu son sezonu Sen Anlat Karadeniz senaristleri yazsa daha kötü olmazdı.
 
NK mad Quen den daha merhametli.Dizi beni o kadar hayal kırıklığına uğrattı ki.Boş boş ekrana bakıyorum.Nerde eski sezonlardaki kamera açıları ortam seçimleri film tadındaki konseptler nerde bu zirzop senaryo ve flash tv dizisi.
 
Ejderha aynı ejderha, gemi aynı gemi. Demir Filo'dan daha ufak bir filoyu üç ejderhanın yok etmesi dakikalar sürüyor. Dany bu bölümde 20 saniyede ortada gemi bırakmadı.

Bence orada olması gereken oldu. Drogonun hareket kabiliyeti gemilerdeki Akreplerden daha iyi olmalıydı. Pusuya yatırmadan bir ejderhayı alamayacaklarını kanıtladılar benim açımdan güzel bir sahneydi. Pusu bile dandikti gerçi ama neyse geçmişte kaldı. Gözünden yakalanırsa öldürüleceği söylenen ejderhanın bu şekilde avlanamayacağının altını çizmeleri güzeldi benim açımdan.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık