Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Game of Thrones (2011-2019)

Diziyi Beğendiniz mi?

  • Evet, beğendim.

    Kullanılan: 43 71.7%
  • Hayır, beğenmedim.

    Kullanılan: 17 28.3%

  • Kullanılan toplam oy
    60
Tyrion’u umarım ejderhayla yakmaz dany. Yaşlılıktan ölene kadar işkence çekmeyi hakediyor gerizekalılığından dolayı. Senin de varys’in de Allah belasını versin.

ulan kadın 1 tane sivil yakmadan tek başına fethetti şehri. Dalga mı geçiyorsunuz lan!

Kadın euron’un 1000 tane denen 20 gemisini yaktı, scorpion olan duvarları yıktı, orduya arkadan vurdu savaş bitti. Ne diye ağladın 2 sezondur? Varys niye ağladı bu bölüm?

Hani kadını “mad queen” yapmak istediniz tamam da 2 sezondur saçmaladığınızı resmen kabul etmeyin bari kadını deli yapabilmek için. İlla kadını tam “deli” ilan edelim diye nasıl uğraşmışlar. Sadece fethetmek için değil şehir teslim olduktan sonra yakıyor bi de şehri. Bari 30.000-40.000 insanı istemeden yaksaydı da ondan sonra teslim olsaydılar ama kadın yakmaya devam etseydi. Ama yok abi hiç insan ölmedi.

Hani şehri ejderhalarla fethetmek 10.000’lerce insanı öldürecekti? Hani sadece red keep’e dalmak bile problemdi?

Scorpion’lar yokolduğunda bu askerler teslim olacaksa ejderha indiren scorpion daha bilinmiyorken niye gidip duvarın üstüne drogon’u oturtup beklemedin?

Zaten askerler teslim olmasa bile öyle saçma şekilde bekliyorlardı ki drogon oraya ateş üflese yarısı boşa gider. 2-3 saniyelik bi ordu.


Euron ve jaimie’yi nasıl harcamaları, arya’nın kimseye “savaşa gerek yok ben zaten öldürecem kraliçeyi” demeden gitmesi, sandor vs gregor saçmalığından falan bahsetmek istemiyorum. O zil sahnesinden sonrasını zorla izledim.
 
Tyrion bu zekayla kurtulmamalı, herif tam bir salak, söylenecek söz bırakmıyor, bir insan ancak Tyrion kadar mal olabilir :bilmem:

O muhteşen duvarın arkasında gidip ölü getirin fikri de bu salaktan çıkmıştı :oleyo2:
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık