Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Game of Thrones (2011-2019)

Diziyi Beğendiniz mi?

  • Evet, beğendim.

    Kullanılan: 43 71.7%
  • Hayır, beğenmedim.

    Kullanılan: 17 28.3%

  • Kullanılan toplam oy
    60
Sızan senaryonun birebir aynısı.Resmen beceriksizlikleriyle hem senaryoyu mahvettiler hem de sızmasına engel olamadılar.Tek kelimeyle fiyasko bir sezon
 
Bölümü az önce izledim sadece şunu söyleyeceğim
Madem bu ejderha isteyince her şeyden sıyrılabiliyordu, bir önceki bölüm neden üç atışın üçü de Ejderhayı vurdu, hatta vurmakla kalmayıp yarıp geçti?
Madem bu ejderha her şeyi yakıp yıkabiliyordu, iki bölüm önce minik bir kayanın ardındaki Jon'u nasıl yakamadı?
 
la lost' finali gibi oldu bu da, sızan senaryo bok gibiydi yok artık bu kadar sıçılmaz diyordum sıçtılar... 9 senedir boşa izlemişiz... artık sonu belli... ulan bide grr final kitapla aynı olacak demişti ... yazacağın sona...
 
Tyrion'un ölmesini istemiyordum. Açıkcası Bran'in de kral olmasını istemiyorum. Böyle senaryonun keşke izlemeseydim. Bıraksaydım 7.sezon da.
 
Her bölüm "Yok abi ya bunun da bir sınırı var,daha kötüsünü isteseler de yapamazlar" dedikçe adamlar çıtayı daha da yükseltiyor(ya da düşürüyor bilemedim). Bence bu bir başarı.
 
Cercei "Red keep hiç düşmedi! :<" dedi ya la.Hadi Ejderhalar'ın Dansı'nı bilmiyorsun, eski kocanın isyanında neresi düştü oğlum? Sizin yazacağınız şeyi şey şeyleyeyim.
 
Şu iki salağı öldürmemek için dizinin içine ettiler sonra da sonuç bu mu yani ? 7.sezonda zaten bu işin bitmesi lazımdı. Neyse kendi başlarını yediler sonuçta :bilmem:

Not: O değil de geçen bölüm Ejderha diyen arkadaş burada mı :hhh:
 
Son düzenleme:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık