Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

One Piece Fanbook/Databook "Vivre Card"

Yakın veya uzak onu basit bi açıklamadan anlayamayız ciddi kapışmaları lazım. Şimdi savaş alanında Mihawk zaten çılgın atmıyordu, Vista da keza önceliği Ace'i kurtarmak veya kurtaranlara destek olmak gibi bişey. Yani ikisi de ciddi değildi dersek yalan olmaz, ha Vista Mihawk'ı hedefi olan Luffy'den yıldırdı mı bi bakıma evet. Bi çırpıda geçilemeyecek biri olduğunu kanıtladı mı evet, ama seviyelerinin yakınlığını anlayamayız burda. Sonuçta savaş alanındalar ve güçlerini, kkondisyonlarını korumaları gerekiyor, Vista ciddi şekilde dövüşüp kendini bitirse Ace'i kurtarmak için tayfasına kim yardım edecek. Keza Mihawk'ın amacı da Ace'in kurtarılmasını engellemek değil, savaşa gelip dünyadaki diğer güçlü insanları birebir tanımak. Benim anlağdıım bu ve bundan ikisine de ekmek çıkmaz.
Kaido ile G4 Luffy'yi baz alalım, veya Big Mom ile G4 Luffy'yi, bunlar dövüşürken Kaido veya Big Mom biz bunu erteleyelim falan der mi? Bence demez, çünkü bariz daha güçlüler Luffy'den, Big Mom bile ki G4 Luffy ona tek yumruk attıktan sonra kaçmaya başladı.

Kata ile G4 Luffy tekrar dövüşsün, biz bunu erteleyelim diyebilir, çünkü hem uzun sürecek hem iki taraf ağır hasar alacak.

Mihawk ile Vista'da böyle, Mihawk Vista'ya bunu erteleyelim diye soruyorsa bunlar yakın güçtedir. Ve iki tarafta bu dövüş sonucu ağır hasar alacaktır.
 
Korsan Kral olabilmenin ana şartı One Piece'i bulmak. Roger'a o unvanı kazandıran şey de bu hazineyi bulmuş olması. Yine aynı şekilde unvanı isteyen herkes bu hazineyi arıyor. Beyazbıyık ise bu hazineye karşı herhangi bir ilgi duymuyor. Bunu ilk olarak kendi ağzından duyuyoruz. Sonrasında Doflamingo, Beyazbıyık'ın istese Korsan Kral olabileceğini söylüyor.
Korsan Kral>İmparator diye bir şey yok. Bu sadece okur yorumu. Gördüğümüz üzere Korsan Kral ve bir İmparator gayet birbirine denk geçte olabiliyormuş. Roger'ın, Beyazbıyık'ı yendiğinde dair ipucu bile yokken, sanki mangada açıklanmış bir bilgi gibi bunu savunuyorsun.
Roger hazineyi bulduğu için mi Korsan Kral oluyor, yoksa Raftel'i bulduğu için mi? One Piece çoğu kez Roger'ın hazinesi olarak geçti. Roger da kendi hazinesi olan One Piece'i Raftel'e bıraktı. Böyle değil mi?
 
Daha yeni Kirde h.haki olmadığı yazdı mangada.Bir bölüm sonra H.hakisi ortaya çıktı.Bu bile kartların vesaire mangada olan şeylerin tekrarı veya belli lan şeylerin malumu olduğunu gösteriyor.

Wb>Roger denmiş kartlarda.Kabul etsem mi bunları bilemedim :/
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık