Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Mihawk'ın Seviyesi

Mihawkın gücü ?


  • Kullanılan toplam oy
    643
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lan olum şu Vivre karttaki Şenks’ı geçecek birini bekliyor olayı tam saçmalık.Karakter mangada bas bas bağırıyor beni geç diye :D
Vaktinde Mihawk kim Dof'u alacak gibi yazmışsın, haklısın. İleriyi görüyormuşsun, Shanks üstü bekliyor ama Vista bundan çekinmiyormuş. Nasıl manyak bir açıklamalar.
 
O dediğin mantıkla bakarsam Vista bilgileri de mantıklı gelmiyor. Bana sorsan Zoro şu an Vista'yı yener derim. Sence yenemez mi 4
5. Komutanı?

Mihawk, Shanks'ı aşacak rakibini bekliyor. Cümle bu değil mi? Aşmadan önce gelecekse nasıl aşmasını bekliyor? Tezat oluyor.
Power-up alması gerekir diye düşünüyorum ama yanılıyor da olabilirim tabi. Vista dünyanın en iyilerindenmiş. Eğitim aldı diye Zoro bir anda o seviyeye geldiyse şaşırırım haliyle. Bir iki tane çok ciddi dövüşe girip çıkması lazım Zoro'nun. Ondan sonra tamam derim. Hele şu Wano'yu görelim de ondan sonra gerekirse yanılmışım derim. :/

Değildir. Aksi olsaydı Shanks'tan güçlü birisini bekliyor denilirdi. Anlam olarak çok farklı zira. Mihawk diyince şöyle bir görüntü canlanıyor gözümde. Shanks ile mücadele etmiş, onu geçmeye çalışmış olsa da onun gölgesinde kalmış ve içten içe rahatsız olan birisi gibi geliyor bana. Hiçbir art niyetim olmadan söylüyorum bunu. Zoro'yu da Mihawk'la sınırlı görmedim hiçbir zaman. Zoro ile ilgisi de yok yani. :/

@Millennium Wizard
Katılmıyorum da hadi denk olsunlar Mw ona da eyvallah. Ciddi ciddi Mihawk'ın Shanks'tan güçlü olduğuna ikna etmeye çalışanlar var forumda. :D
 
Yeni bilgi mi var? Üzerime atın bilgiyi.
Mihawk ezikmiş, Oda bizi trollemiş. OPM'deki King misali. Crocodile'den çok tırsmış. Vista'yla eşitmiş, Vista gözünün önünde babasını öldürenlere karşı MF'den büyük buzdağını kesebilecek bir slash atmamış çünkü gücünü göstermek istememiş. 5 metre önünde Ace ve WB öldürülürken ıngaa ıngaa diye ağlamış (gücünü göstermesin diye haaa yanlış anlama MF'yi başlarına yıqardhı) Kaynak: Korsanfan.com
 
Şahin Göz ile acımasızca rekabete devam etti. Ne demek bu? Acımasızca rekabet diyor, vivre card bu, şuan konumuz o biliyorsun.

Sadece rekabet edebilecek düzeyde diyor. Mihawk ile Shanks için yazılan şey aynı değil. Yahu özel olarak korkmamıştır falan yazılmış.

Hala mı slash ya? Adam dünyanın en güçlüsü nroal bir hareket o. Kenara çekil dedikleri çöpler h.hakiden bayılmasın diye. Hem adam tek gelmiş gemiye, saldıracaklar mı? Diğerinde bir dövüş alanından bahsediyoruz adam ile aşık atamasan bile saldırmak zorundasın.


Neresi açık ya? İki kelimeen dağları çıkarın ama diğer çevirilerde kine göz kapayın olmuyor böyle.
Kılıçustalığı üzerinden değil mi kardeşim bu rekabet? Hayır Mihawk da başka bir şey olsa diyeceğim onu da kullanıyor ama yok.
Shanks'ın daha sonrasında güç olarak Mihawk'dan ayrıldığını zaten WB'nin konuşmasından anlarsın. Adam ''Merdivenleri hızlı tırmandın'' diyor. Daha sonrasında nasıl bir şey olduysa artık WB, Kaido,BM gibilerle aynı kulvara çıkmış. Bunu anlamayacak bunu kabul etmeyecek ne var?

Özel olarak Korkmamış yazılır tabi. Bu forumda bile ''Vista içten içe Mihawk'dan korkuyordur. Mihawk istese orada ezer geçer'' diyenler vardı. Bunu yapan Mangaka değil adamlar bunu belirtme gereğinde duymuşlar belli ki. Vista Mihawk ile aşık atabilecek yeteneğe sahip denilmiş mi denilmiş. Benim için bu yeterlidir.

Orada sadece çöpler yok Marco'nun kendisi bile kenara çekilmiş vaziyette bunu da anlamak gerekli. Neyse...

Shanks bir Yonkou bunu anlamak gerekli adamın şuan muhattapları belli. Mihawk'ın ki ise belli adam Perona'ya gitsen iyi olacak diyor. Sen Shanks'ın kendi yanında olan birine böyle bir şey diyebileceğini düşünüyor musun cidden? :D

Birebirde bunu ben de savunuyorum. :D Attıkları vslerde çoğu berabere kalmıştır ama az farkla Mihawk öndedir. Adam yonko olmadığı için hakkını veremiyorsunuz galiba. Yonko olamadı değil yonko olmadı. Rahat rahat şarabını yudumluyor başka işi yok tayfa kurup bok kokusunu mu çeksin o kadar insanın. :D Zaten Oda'nın onu tek tabanca bırakmasının bir sebebi de o bence. Shanks'ı al Mihawk'ın yerine koy, Mihawk'ı da Shanks'ın yerine koy aynı muhabbet Shanks için de dönecekti forumda.
Yahu bu adamların kılıç ustalığı üzerine düello yaptığı net. Mihawk kılıç ustalığı olarak en iyi ünvanını almış fakat bunu yaparken Shanks'ı yenememiş. Bu olaydan çok sonra Shanks'ı WB'nin gemisinde görüyoruz. Wb o düello kulağıma çalındı diyor. Fakat aynı şekilde de diyor ki ''Merdivenleri çok hızlı tırmandın'' yani oralardan buralara kadar benim karşıma geldin demek istiyor. WB'nin gemisinde Marco adamlara kenara çekilin derken aynı Marco Mihawk'a Vista'yı gönderiyor git şunu durdur diye. Yani totalde Shanks'ın Mihawk'dan düşük olma ihtimali benim gözümde sıfırdır.

Mihawk Shichiliğin gidiceğini anladığında Perona'ya ''Gitsen iyi olacak'' diyor. Sen Shanks'ın buna ihtiyaç duyduğunu mu düşünüyorsun? Yani düşünebiliyor musun yanında ki bir adama ''Şimdi gitsen iyi olacak'' tarzında konuşacağını? Garp'ın Yonkoular hakkında ki konuşması bile bunu özetliyor. Yani ciddi ciddi bu konuda bana yazdırıyorsunuz ya :D
 
Ne bileyim önüme çeviri attılar. Hayır vampir hızla değer kazanıyordu ama Vista olayı doğru mu yalan mı?
Gelen vivre card bilgisi sana attığım. Artık yorumu sana kalmış :)

Kimisine göre Vista yonkou, kimisine göre Mihawk çöp bir başkasına göre de Mihawk>Vista>Shanks. Nasıl yorumlarsan artık, çeşit bol :oleyo2:
 
Gelen vivre card bilgisi sana attığım. Artık yorumu sana kalmış :)

Kimisine göre Vista yonkou, kimisine göre Mihawk çöp bir başkasına göre de Mihawk>Vista>Shanks. Nasıl yorumlarsan artık, çeşit bol :oleyo2:
Desene Shanks aslında tayfası sayesinde yonkou. Vista ile karşı karşıya gelse kitlenecek. :D
 
Bu arada Oda kartların hepsini kontrol etmiş. Artık reddedecek bir tarafları kalmadı. Ne yazıyorsa, o.
Hacı valla ace romanını da kontrol ettiydi ama orda kaido en güçlü yaratık derken aynı zamanda wb için en güçlü korsan-adam demişti. Yani kaido insan alanına girmiyor öyleyse:D Oda sabo öldü bilgisini onaylamış yani yine pek güvenmiyorum kartlara tabi sizi bilemem.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık