Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] En Güçlü İmparator

En Güçlü Yonkou Kim?


  • Kullanılan toplam oy
    615
Kaido>Teach>Shanks>Big mom sıralama bana göre böyledir.Kaido için En güçlü yaratık ünvanı verilmiş daha ne olsun.Yaratık deyince aklınıza canavar gelmesin;canlı olan her varlığa yaratık denir.İnsandan hayvandan bile güçlü anlamına gelir.Buna itiraz eden yaratığın tanımına da itiraz ediyor demektir.Teach zamanında shanks'i yaralayabilmiş birisi(bu bile shanks'ten bir adım önde olduğunu gösterir) şuan en güçlü paramecia meyvesine ve bana göre 1vs1'de en tehlikeli meyve olan yami yami'ye sahip.Gelelim shanks'e bana göre bu adamın 3 tip hakide dehşet bir gücü çıkacak.Extra söyleyebileceğim bide kılıç ustalığı var,o da ahım şahım birşey çıkacağını sanmıyorum.Zaten ODA'nın da bu karakterler için güçleriyle ilgili yansıttığı şeylerde bunlar.
 
Hala daha hepsinin denk olduğunu düşünüyorum, her biri birbirleriyle kapışmışlardır sürekli.

Hiç biri birbirlerine bulaşmıyor.Hatta, Bm'den duyduğumuz üzere,güçlenerek diğer yonkouları yenmek istiyor.
 
Serideki konumu ve karakterin doğası itibariyle Kaido'dan daha güçlü çıkacak bence.

Çünkü Teach bildiğin evil Luffy gibi bir şey. Ki Oda'nın Kaido'dan sonraya saklaması bunu destekler nitelikte bana göre.
İleride güçlü olabilir ona bir lafım yok ama şuan Kaido ve Big Mom gibi yaratıklar yaşadığı sürece Teach en güçlü olamaz. Ne zaman Kaido ve Big Mom düşer işte o zaman ben en güçlüyüm diye havasını atar ortalıkta zırtapoz. Oda'nın favori karakteri ne de olsa. İstesek de istemesek de en güçlü yapılacak. Ama şuan en güçlü değil uzun lafın kısası.
 
G2 de feleğe şaşan adamın Kaidoya dayanacağını düşünemiyorum.
Bu yaptığının East Blue'ya bakıp, "Don Krieg'e feleği şaşan adamın Cp9 üyesine dayanacağını düşünemiyorum." demekten farkı nedir? Ki Teach anormal bir bedene sahip, bedeni hem çok dayanıklı hem de fazla hasar aldığı için hassas. İlginç bir yorumlama sistemin var.
 
G2 de feleğe şaşan adamın Kaidoya dayanacağını düşünemiyorum.
Eğer sunabileceğin en iyi argüman buysa baştan kaybetmişsin demektir.

Filo Amirali Sengoku ve Beyazsakal'a bana mısın demeyen bir adamdan bahsediyoruz, G2 falan diyorsun.


Marshall D. Teach kimdir, yukarıda küçük bir özeti var.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık