Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 918: Luffytaro İyiliğin Karşılığını Öder

Bölüm Nasıldı?

  • Çok İyi

  • İyi

  • Orta

  • Kötü

  • Çok Kötü


Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi forumda karakter irade update muhabbeti çıktı. Ölen kişinin iradesini patch olarak mı indiriyoruz ?
Bence öyle bir şey yoktur benzerlik vardır en fazla.
Yok kardeşim benzerlik değil o mantığa uydurma çabası sadece.Öyle olsaydı kan bağları yok olsa bile irade aktarılacak gibisinden epik açıklamalar gelmezdi.Bu bilgi olmasa tamam benziyorlar sadece derdik.Roger ölünce irade aktarılmış o irade Luffy'de şimdi ardından Ace ölünce yine aynısı oluyor.Tüm yükü sırtlanan kişi derken bu kastediliyor işte D.ler için tüm yükü sırtlanacak olan o kişi gelecek derken Wb.
 
Ama Oda bu işte. Seviyor sağdan sodan almayı adam. Fıtratın da var herifin. Bir de başka seriden çok şu Rayleigh ile benzerliği açıkcası beklentinin nedenlerinden biri. Birde diğer yaralar kidd, Shanks onlarınki de baya baya kesilmiş ama ona rağmen açık. Ama bunları zamanın da söylemiştik zaten. Doğal olarak görmedikçe neden kapandığını gözün beklenti devam ediyor.
Mantıksız bir beklenti değil ama biraz hayalperestçe geliyor. Neyse artık göreceğiz.
 
1 milyar ödüllü aynı kalibre adamları belki Kata daha güçlüdür , ama Jack öyle Zoro ya da Law'a yenilecek türden bir adam değil.

Hoş yenilsin banane de yenilmez yani.
Diğerlerinin de gecikmeli de olsa bu evrelerden geçmesi gerek. Olabilitesi var yani. Biri yonkouya musallat olurken diğerleri headliner çizecek değil birilerin de komutanlara yürümesi gerek.
 
Rogerdı, Shankstı, Rayleighti, Wbydi, Garptı vs ne kadar irade varsa hep Luffy’ye akmış. Bu kadar iradeyle şimdiye kadar kk olamaması bu çapsızı ezmek için yeter de artar bile. :( Daha bunun Pedrosu, Poundu, Saulü falan nicesiyle de hükütümeti çoktan devirmeliydi. Kendisinin iradesi yoksa demek!
 
Bölümü şimdi okudum da çok ince bir detay var.Tama sürekli Ace gibisin diyor Luffy'i Ace ile kıyaslıyor söyledikleri benzeşiyor hatta mera mera ile red hawk arasında bile bağ kuruyor.Ace'in laflarının bir benzerini de Luffy'nin söylemesiyle ben artık %100 olarak Ace'in iradesinin Luffy'e geçtiğini söylüyorum miras olarak aldı bunu.:good:Mf savaşında Ace'in iradesinden bahsedilip baygın Luffy'nin ertesi kare gösterilmesi de bunla tamamen uyuşuyor.Verilen mesajlar bağlantılar çok belli durumda.Ek olarak Luffy için tüm yükü sırtlanacak kişi diyordu Wb yani birden fazla iradeden bile bahsediyor olabilir.Ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında ? @Daredewill @RedTeroR





Evet öyle olduğunu söylüyordum.Law oda içinde kaybolup buhar olup başka yerden ortaya çıkmıyor.Yer değiştirme özelliğini kullanarak o hareketleri yapıyor bunun için de bir nesneye ihtiyaç duyuyor taş gibi.Önünü tamamen kapatan bir engel varken de oda içinde yer değiştirip değiştiremeyeceği şüpheli.Zayıf noktası olabilir bu.
Aslında Lufy değil Ace korsan kral yapacak yani, bence gayet mantıklı. 2 senede o kadar seviye atlaması da normal olur. Ace'nin ruhu Lufy'yi seviye atlatmış.
 
Rogerdı, Shankstı, Rayleighti, Wbydi, Garptı vs ne kadar irade varsa hep Luffy’ye akmış. Bu kadar iradeyle şimdiye kadar kk olamaması bu çapsızı ezmek için yeter de artar bile. :( Daha bunun Pedrosu, Poundu, Saulü falan nicesiyle de hükütümeti çoktan devirmeliydi. Kendisinin iradesi yoksa demek!
Bu isimleri nereden çıkardın hocam? Hele kalabalıklaştırma orayı. Roger, Luffy donuna girmiş bir karakterken, ne bu sahiplenmeler?
 
Ben sizin tartışmaları okurken mecazi olarak söylediğinizi düşünüyordum :D

Hacı valla bu dediğin imkansız bence. Olay şunlara bağlanabilir:

1. Ace ve Luffy kardeşler, küçüklüklerinden beri birbirlerini tanıyorlar ve benzer karakterlere sahipler diyebiliriz.

2. Ya da ikisi de ''D'' olduğu için belli başlı konularda bu ailenin benzer davranışları vardır diyebiliriz ama irade aktarımı falan çok çok uçuk bir durum bence.

Bana göre 1. madde zaten. İkisi de kardeş olduğu ve benzer yapıda olduğu için.

Değil değil o maddeler gibi değil.Luffy Roger reenkarnasyonu deniyordu bunun tek sebebi Roger'ın iradesini Luffy'nin miras almış olması.O yüzden aynı şeyleri söylüyorlar.Bu bölümle birlikte mf panelleri biraraya getirildiğinde bu anlaşılıyor mangayı parçaları biraraya getirerek okumak lazım aslında umarım yanılmıyorumdur başka bir sonuca ulaşamıyorum çünkü.Bu irade görünen o ki Roger'a özgün de değil böyle böyle gerçekleşene kadar nesiller boyunca aktarılmış muhtemelen.Bu şekilde D. kanı taşıyan kişilere belirli sayıda belki 5 yada 10 kadar aktarılan irade var muhtemelen.Bunlar gerçekleşene kadar aktarılmaya devam ediyor Ace ölünce de bu kez farklı bir kişiye değil de Luffy'e geçmiş olması lazım.Çünkü tüm yükü sırtlanacak kişi olduğu söyleniyor Luffy'nin.Burada kastedileni şimdi anlıyorum.Bir tane D. arzusu yok birden fazla var ve en az 2 tanesini Luffy gerçekleştirecek.O yüzden Ace'in iradesi de ona geçti.Belki Dragon üzerinde de böyle bir arzu var ve o öldüğünde yine Ace olayı gibi olacak ve Luffy arzusunu seri sonunda gerçekleştirmiş olacak.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık