Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Geyik] Forumda En Çok Ezildiğini Düşündüğünüz Karakter Hangisi?

Luffy'nin karşılaştığı rakipler/seviyeleri.

-Üçüncü komutanı yener > Bir anda bu seviye yol geçen hanına döner.
-Sağ kolu yener > Seride en basit işlerden birisi olarak görülür vs...
 
Net oğlu Net Zoro. Yani bir kere adamı hala Sanji ile aynı ligde görenler var, küfür gibi resmen :D
+ Sonsuz

Sanji nedir ulan ? Zurnanın son deliği.. Herifin ezildiği kadar Zoro ezilse şu an Brook ya da Franky gibi adamlarla karşılaştırılıyordu. Net. Bir insan bu kadar ezilmesine rağmen nasıl olur da Zoro gibi bir hayvanla karşılaştırılır ?

ERROR
 
  • Usopp
  • Sanji
  • Luffy ve Zoro hariç tayfanın diğer üyeleri(Jimbei dahil)
  • Big Mom
  • Cracker
  • Buggy
  • Hawkins ve henüz kendini göstermeyen diğer bazı novalar
  • Crocodile :D
Bunlar geldi aklıma.
 
icratı yok ? 2yıl sonra luffyden başka icratı olan tayfadan bir üye söyle icrati yok dediğin zoro bugüne kadar gördüğümüz en büyük şey olan pica heykelini 1000e bölüyor full beden koka yapmış picayı tekliyor ,balık adam adasında deniz altında hodyi kesiyor,fujitoranın yer çekimi karşısında slash atıp fujitorayı geri iterek bundan kurtulabiliyor,ejderha kesiyor gittiği her adada icrati olan bir adamdan bahsediyoruz senin beklentini anlayamadım ben zoronun karşısına çıkan hangi rakipte icraat yapamadıda yenildi?
Bir Komutan indirsin hele bakalım nasıl yorumlar gelecek.:D Aynı arc içerisinde 2 Komutan indiren adamdan daha fazla icraatı varmış gibi yorum yapılıyor.
 
1-)ace
2-)ace
3-)ace
3 kardesin en guclusunun suan yasasa gene en guclu olcagi asikarken 2y once akainu ve teach gibi canavarlara yenilmesinden haksiz yere pay cikaran haterlar karakteri asiri gommeye calisiyor. Akainuyla savasirkende gucunun kirintilari kalmisti. Sabo luffy olsa iskencelerden baygin halde idam platformuna cikarilirdi haberleri yok, ana karakter torpiliyle sacma bir sekilde sinirsiz dayanikliligi var luffynin . Sabo desen ben kin tutmam diyip bayilirdi impel downda
 
K.hakisi olduğunu? Yok muydu zaten? Konu başlığı da kötü oldu burdan devam etme.
Katakuri gibi adamın k. hakisiyle atlattığını gördüğü saldırıya karşılık yaptığı saldırıyı atlatıyor herif ve buna Karakuri bile şaşırıyor. Bu net iyi k. haki demektir. Dressrosadaki sniper sahnesinde de ayrı bi şov yaptı herif. K. hakisi epey sağlam öyle ortalama karakterlerdekinden farklı bi düzeyde.
 
Son düzenleme:
Katakuri gibi adamın k. hakisiyle atlattığını gördüğü saldırıya karşılık yaptığı saldırıyı atlatıyor herif ve buna Karakuri bile şaşırıyor. Bu net iyi k. haki demektir. Dressrosadaki sniper sahnesinde de ayı bi şov yaptı herif. K. hakisi epey sağlam öyle ortalama karakterlerdekinden farklı bi düzeyde.
Ne desen nafile iliklerine işlemiş Sanji haterlığı. Adamlar olmamış şeylerden kefen biçiyor.
 
Sanji'nin gömüldüğünü düşünmüyorum. İnsanlar Sanji'nin yaptıklarını dile getirince Sanji gömülmüş oluyor?
Sanji kızların peşinde salak salak koşan , onu ve tayfasını indirmek isteyen bir kız için tayfasını satan bir adamdır dediğim için sanjiyi gömmüş mü oluyorum?
Sanji bunları yapmadı mı?

Mesela Luffy fanıyımdır ama Luffy salaktır bunu derken luffyi gömmüş gibi hissetmem.Demek istediğim hiç kimse Sanji olduğu bir yerden aşşağıda göstermeye çalışmıyor çünkü sanji zaten en dipte...
Bu senin düşüncen. Nesnel bir şey gibi kabul etmek senin hatan. Yapması ayrı bunları yorumlaması ayrıdır. Senin ki yorumlamadır.

Kaldı ki ben güç açısından bir şey düşünmüştüm.
 
Genel olarak komutanlar. Luffy g4 açarak onlarla dövüşünce birden tüm çaylaklar komutan seviyesi oldu forumun gözünde.

Komutanların ne kadar ayrı ligde olduğunun farkında değil çoğu kişi. Bu yüzden komutanlar kimi rahat yense o karakter ezik görülecek bu da belli. Yakında jackle dövüşürse “zoro ne ezik adammış” diyenleri görürüz.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık